PRESUDA ZA PEDOFILA IZ NIŠA: Imaće zabranu prilaska dečjim igralištima po izlasku sa robije!
S.N., Foto: MUP

monstrum

PRESUDA ZA PEDOFILA IZ NIŠA: Imaće zabranu prilaska dečjim igralištima po izlasku sa robije!

Slučaj je otkriven kada su se deca požalila roditeljima, a manijak je identifikovan pregledom snimaka sa nadzornih kamera na obližnjim zgradama

Objavljeno:

S. N. (62) iz Niša, optužen da je 18. septembra ove godine na dečjem igralištu u Naserovoj ulici u tom gradu dodirivao po intimnim delovima tela dve devojčice od sedam i osam godina, osuđen je prvostepenom presudom Osnovnog suda u Nišu na pet godina zatvora.

On je proglašen krivim za dva krivična dela nedozvoljene polne radnje, a izrečena mu je i mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara. Pored toga, zabranjeno mu je po izlasku na slobodu da prilazi dečjim igralištima.

- Okrivljeni S. N. oglašen je krivim za dva krivična dela nedozvoljene polne radnje i izrečena mu je jedinstvena kazna zatvora u trajanju od pet godina, kao i mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara i mera zabrana posećivanja mesta na kojima se okupljaju maloletna deca - potvrdio je portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.

Manijak je uhapšen 23. septembra, a Osnovno javno tužilaštvo je podiglo optužni predlog i prvobitno zatražilo da ga sud kazni sa osam i po godina zatvora.

Kako su mediji naveli, S. N. živi blizu igrališta, a u kontakt sa decom je došao šetajući psa, kog su devojčice prišle da pomaze. Slučaj je otkriven kada su se deca požalila roditeljima, a manijak je identifikovan pregledom snimaka sa nadzornih kamera na obližnjim zgradama.

Ubrzo je obaveštena i policija i uključeni su stručnjaci Centra za socijalni rad koji su pričali sa decom. S. N. se nakon hapšenja pravdao da je bio pijan i da zbog toga nije znao šta radi.

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.