I PO NAJGOREM VREMENU SPREMNI ZA SVE: Ovako vežbaju pripadnici SAJA i žandarmerije na Perućcu (FOTO)
Žandarmerija i SAJ, Foto: MUP Srbije

najjači ostaju

I PO NAJGOREM VREMENU SPREMNI ZA SVE: Ovako vežbaju pripadnici SAJA i žandarmerije na Perućcu (FOTO)

Vi ste stub i oslonac srpskom narodu. Pokazali ste da u času nevolje, srpski narod ima na koga da računa, na koga da se osloni.

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je finalnom danu zajedničke obuke pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske na jezeru Perućac i uverio se u spremnost i sposobnosti pripadnika ovih jedinica koje kontinuirano održavaju zajedničke obuke.

Terorizam ne poznaje granice, to je globalna pretnja i za borbu protiv terorizma moramo biti posebno spremni. Danas ste, ovde na Perućcu, pokazali visok nivo obučenosti uprkos hladnom vremenu i niskim temperaturama, ali iznad svega, pokazali ste visok nivo patriotizma.

1 / 4 Foto: MUP Srbije

Vi ste stub i oslonac srpskom narodu. Pokazali ste da u času nevolje, srpski narod ima na koga da računa, na koga da se osloni. Vi ste garant da će svaki bezbednosni izazov biti uspešno savladan, a život i imovina građana Srbije i Srpske sačuvani", poručio je ministar policije Aleksandar Vulin pripadnicima Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske, saopštio je MUP.

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske tokom zajedničke obuke usavršili su veštine, sposobnosti i znanja u borbi protiv terorizma i očuvanju bezbednosti i imovine Srbije i Srpske.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.