ZAPALIO SE AUTOMOBIL KOD IRIŠKOG VENCA! Vatru nisu mogli da ugase protivpožarnim aparatima
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

POŽAR

ZAPALIO SE AUTOMOBIL KOD IRIŠKOG VENCA! Vatru nisu mogli da ugase protivpožarnim aparatima

Tokom jučerašnjeg dana zabeležena su brojna proklizavanja, sletanja vozila sa sa puta i različitog intenziteta sudari

Objavljeno: 18:21h

Jedan putnički automobil, koji se kretao iz smera Rume, zapalio se danas nadomak raskrsnice na Iriškom Vencu, najverovatnije usled tehničke neispravnosti vozila.

- Vozaču zapaljenog automobila na licu mesta odmah su pritekli u pomoć svi čuvari prirode JP "Nacionalni park Fruška gora" koji su odmah pozvali vatrogasnu brigadu i sami pristupili gašenju. Požar se toliko rasplamsao da se nije mogao ugasiti protivpožarnim aparatima ali srećom vatrogasci su pristigli u rekodnom roku i požar je nakon nekoliko minuta ugašen, a vozač nije povređen - saopštili su nadležni iz JP "Nacionalni park Fruška gora".

Oni su apelovali na vozače da, posebno tokom zimskih meseci ne kreću na put bez provereno tehnički ispravnog vozila i bez zimske opreme.

- Tokom jučerašnjeg dana zabeležena su brojna proklizavanja, sletanja vozila sa sa puta i različitog intenziteta sudari. Tehničke službe održavanja puteva savesno rade svoj posao kao i službe saobraćajne policije, čuvari prirode, vatrogasci i samo je pitanje svesti i odgovornosti svakog vozača da se postavi i ponaša odgovorno i prema sebi i prema drugim učesnicima u saobraćaju. Sa željom da se što pre vremenske prilike stabilizuju i da se zajedno sa našim posetiocima i ljubiteljima prirode radujemo zimskim čarolijama u ambijentu najstarijeg Nacionalnog parka u Srbiji još jednom molimo za obzir i odgovornost vozača koji se kreću kroz Frušku goru jednim od najprometnijih pravaca – poručili su nadležni iz JP "Nacionalni park Fruška gora".

Bonus video:

03:44

Vatrena stihija guta zgradu u Novom Sadu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.