NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA: Poznato stanje devojčice (11) iz Rume koju je pokosio auto na pešačkom!
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

dobre vesti

NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA: Poznato stanje devojčice (11) iz Rume koju je pokosio auto na pešačkom!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca iz Rume, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u blizini OŠ "Zmaj Jova Jovanović" u Rumi, povređena je jedanaestogodišnjakinja, kada je na nju naleteo auto na pešačkom prelazu.

Pored ove devojčice, muškarac koji je upravljao „opel korsom“, udario je i trinaestogodišnjakinju, koja na sreću nije povređena.

Povređena devojčica je iz Malih Radinaca kod Rume, zadobila je povredu ramena, kažu u policiji.

Ona je bila prvo zbrinuta u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, ali su je roditelji odvezli za Beograd, da bi se uradile dodatne analize, koje u ovoj bolnici ne rade. Devojčica nije životno ugrožena, potvrđeno je " Novostima" iz ovog zdravstvenog centra.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv pedesetpetogodišnjeg muškarca iz Rume, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.