SUDIJA TUKLA ŽENU U BEOGRADSKOM KAFIĆU! Iza incidenta se krije TEŠKA TRAGEDIJA, sve se desilo 2015. godine
ilustracija, Foto: Marina Lopičić

užas

SUDIJA TUKLA ŽENU U BEOGRADSKOM KAFIĆU! Iza incidenta se krije TEŠKA TRAGEDIJA, sve se desilo 2015. godine

Prema navodima našeg izvora, A. Z. je doživela veliku tragediju 2015. godine, kada joj je ubijen suprug

Objavljeno:

Sudija Višeg suda u Beogradu A. Z. u četvrtak uveče napala je i udarila žensku osobu u poznatom beogradskom kafiću u Nevesinjskoj ulici na Vračaru.

Prema rečima svedoka, A. Z. je vređala goste lokala i pored molbe i intervencije obezbeđenja da se smiri ili napusti objekat, saznaje Objektiv.

Svedoci koji su bili te večeri prisutni u lokalu kažu da je sudija bila sa drugaricom i da su celo veče pile. Nakon određenog vremena, u vidno alkoholisanom stanju, njih dve su napustile lokal.

Posle desetinu minuta, sudija se sama vratila, i u vidnom rastrojstvu, pod dejstvom alkohola, agresivno je udarila jednu gošću lokala u lice, a potom je verbalno vređala i pretila joj – navodi izvor lista.

Kako Objektiv saznaje, sudija Višeg suda A. Z. ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje koje se godinama ne procesuiraju.

‒ A. Z. je odmah pošto je izazvala incident pobegla iz lokala. Nakon toga je došla patrola policije, koja je sačinila zapisnik o incidentu i uzela izjave svedoka – navodi naš izvor.

Unezvereno ponašanje

Prema navodima našeg izvora, A. Z. je doživela veliku tragediju 2015. godine, kada joj je ubijen suprug.

‒ Njen suprug je bio advokat koga su pre šest godina ubili ispred zgrade u kojoj je živeo. Nakon toga, njegova supruga je utehu, da lakše preboli nedaće koje su je zadesile, pronašla u alkoholu.

Kako se za koji dan obeležava godišnjica smrti njenog supruga, moguće je da je to, pored alkohola, razlog njenog unezverenog ponašanja – ističe naš sagovornik.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.