POLICIJA POSLALA ZAHTEV MAJCI POKOJNE KIKE! Traže njenu saglasnost da dozvoli pristup njenim uređajima
Kika Đukić, Foto: Printscreen/jutjub/kika

tuga

POLICIJA POSLALA ZAHTEV MAJCI POKOJNE KIKE! Traže njenu saglasnost da dozvoli pristup njenim uređajima

Kako su preneli mediji, on je navodno rekao da su on i Kika bili izgladili odnose u proteklih nekoliko meseci, i da su čak pričali i o eventualnoj saradnji

Objavljeno: 21:46h

U okviru istrage, poslat je zahtev kojim se traži obavljanje razgovora sa majkom pokojne Kristine, od koje će Tužilaštvo tražiti saglasnost da dozvoli pristup uređajima koje je koristila njena ćerka, u cilju prikupljanju dokaza o krivičnom delu.

U okviru istrage, izjavu je dao i Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je 4 sata proveo u Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu.

Kako su preneli mediji, on je navodno rekao da su on i Kika bili izgladili odnose u proteklih nekoliko meseci, i da su čak pričali i o eventualnoj saradnji.

Podsetimo, Kristina je pre dve godine ušla u sukob sa Bakom Prasetom koji je kulminirao u Jutarnjem programu Prve televizije.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube

Baka Prase je u jednom trenutku Kiku nazvao ćelavom, i rekao da ona ide na hemoterapiju, nakon čega su voditeljka i Kika bile vidno uznemirene i pokušavale da ga prekinu.

Međutim, to nije sve. Bogdan je tada objavio pesmu pod nazivom “Jel te nije blam”, ali je dosta gledalaca jutjuba upravo to pitalo njega nakon što su preslušali tekst pesme.

Osim što se niz uvredljivih komentara na Kikin račun našao u tekstu, Baka Prase je tada u negativnom kontekstu pomenuo i Kikinu mamu.

Kika Đukić nađena je mrtva u stanu u centru Beograda. Na njenom telu nisu nađeni tragovi nasilja, a tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Mediji su preneli da su pored njenog tela nađeni lekovi, koji su poslati na veštačenje kako bi se utvrdilo da li imaju veze sa tragičnim događajem.

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.