MLADIĆ (18) KOJI JE IZBODEN U NIŠU RADIO ZBOG DŽEPARCA NA TRAFICI: Otac strahovao od ovog scenarija!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

užas

MLADIĆ (18) KOJI JE IZBODEN U NIŠU RADIO ZBOG DŽEPARCA NA TRAFICI: Otac strahovao od ovog scenarija!

Mladić je napadnut noćas oko 2.30 sati dok se nalazio izvan objekta, pretpostavlja se da je u tom trenutku ređao robu

Objavljeno:

Osamnaestogodišnji M.G. koji je sinoć izboden nožem u ulici Dimitrija Tucovića tokom razbojničkog napada, na trafici je počeo da radi pre mesec i po dana. Kako je rečeno u njegovoj porodici, nakon završetka srednje škole upisao je Mašinski fakultet a radom na trafici je nameravao da dopuni džeparac.

- Mnogo smo uznemireni, nismo ni znali šta se desilo dok nam se jutros oko 5.30 sati pred vratima kuće nije zaustavila policija. Kazali su da mi je sin napadnut i da se nalazi u bolnici. Svi smo mnogo potreseni, ćerka koja stažira u Univerzitetskom kliničkom centru je želela da ga obiđe, ali je on na intenzivnoj nezi gde posete nisu dozvoljene. Upravo mi je jedna doktorica javila da ima ozbiljne povrede ali da će biti dobro – kazao je otac ranjenog mladića.

Istakao je da je bio protiv sinovljeve odluke da se zaposli na trafici baš zbog toga što je strahovao da se ovako nešto može desiti.

- On je želeo da radi, iako sam se ja protivio. Dobar je dečko, brucoš na Mašinskom fakultetu, strašno je što nam se to desilo. Mnogo smo zabrinuti, posebno moja supruga, nismo u stanju da više ništa kažemo – rekao je ovaj čovek.

Mladić je napadnut noćas oko 2.30 sati dok se nalazio izvan objekta, pretpostavlja se da je u tom trenutku ređao robu. Za sada nepoznati napadač, za koga se zna da je imao crnu jaknu i kapuljaču mu je prišao i zadao mu dva uboda nožem u predelu abdomena. Zatim je ušao u trafiku odakle je odneo između 160.000 i 170.000 dinara.

Iz niškog UKC je saopšteno da je mladić operisan, te da je postoperativan tok stabilan.

- Pacijent se nalazi na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, svestan je i komunikativan, hemodinamski stabilan – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Trafika gde je došlo do napada nalazi se u blizini niške Železničke stanice gde se naročito noću, okupljaju beskućnici ali i uživaoci narkotika, pa ovaj deo grada važi za nebezbedan. Osobe koje smo zatekli u trafici gde je došlo do napada, nisu želele da komentarišu ovaj nemili događaj.

Niška policija je saopštila da se intenzivno traga za napadačem na osamnaestogodišnjaka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.