KO SU ŠIJANOVA DECA? Vukašin ogrezao u kriminal, Mirko bio problematičan, a ćerka Zorana izgleda kao BOGINJA (FOTO)
Zoran Šijan i Goca Božinovska, Foto: Privatna arhiva

porodica šijan

KO SU ŠIJANOVA DECA? Vukašin ogrezao u kriminal, Mirko bio problematičan, a ćerka Zorana izgleda kao BOGINJA (FOTO)

Od troje dece, oba sina povezivana su sa kriminalnim radnjama

Objavljeno:

Pevačica Goca Božinovska i pokojni Zoran Šijan bili su jedan od najpoznatijih parova devedesetih godina.

Vukašin Šijan
foto: Printscreen / Instagram

Pevačica nikada nije krila da je to bila ogromna ljubav, a iz te ljubavi izordili su dvoje dece, sina Mirka i ćerku Zoranu.

Mirko Šijan (29) izgubio je oca kad je imao samo 7 godina, jer je Zoran upucan 27. novembra 1999. godine oko 1:30 dok je na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića čekao zeleno svetlo na semaforu. Inače, Mirko je neposredno pre toga bio sa svojim ocem. Žestoki Šijan ubijen je po modelu Zemunskog klana kada je pored njega, u drugu traku, stao automobil iz kojeg je ispaljen hitac koji ga je usmrtio. Zoran Šijan bio je poznat kao takozvani vođa surčinskog klana.

Mirko Šijan i Bojana
Mirko Šijan i Bojana foto: Instagram printscreen

Mirko, prvi Zoranov i Gocin sin, ponašanjem dosta podseća na oca, voli borilačke i ekstremne sportove, a Zoran je bio poznat kao kik-bokser, pored toga i fizički dosta podseća na oca.

Mirko je pre nekoliko godina priveden po poternici Osnovnog suda u Raški, pošto se nije pojavljivao na suđenjima povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića. Poznat je po saobraćajnim prekršajima i važi za konfliktnu ličnost.

Danas, on je oženjen jednom od tri sestre Rodić, odnodno Bojanom Rodić sa kojom je nedavno dobio sina kome su ponosni roditelji dali ime po dedi Zoranu.

Zoran ima još jednog sina, Vukašina (21), kog je inače dobio u drugom braku sa komšinicom Goranom Zoricom, koja je ujedno bila prijateljica njegove tadašnje žene, pevačice Goce Božinovske.

Vukašin Šijan
Vukašin Šijanfoto: Instagram printscreen

Ime Vukašin Šijan je poslednjih meseci veoma aktuelno u medijima i važi za problematičnog momka, naime, danas je protiv njega podneta krivična prijava koja je podneta Trećem osnovnom tužilaštvu zbog neovlašćenog držanja opojnih droga.

Međutim, to nije sve, njemu je ove godine u julu određen pritvor do 30 dana jer je učestvovao u pucnjavi u kojoj je u noge ranjen 34-godišnji muškarac. Sa njim su tada privedena još dvojica M.M. i M.K.

Prema Šijanu su tada preduzete dokazne radnje zbog krivičnog dela teška telesna povreda u saizvršilaštvu. Oni su ujutru, 19. jula, u Surčinu došli ispred kuće 34-godišnjeg muškarca, kojem je, nakon verbalne rasprave, kako se sumnja, M. M. ispalio nekoliko hitaca u predelu nogu.

Pored sinova, Zoran je dobio i ćerku Zoranu u braku sa pevačicom Gocom Božinovskom. Ona je završila fakultet i bavi poslom za koji je učila, jednom prilikom je istakla i da nema nameru da bude pevačica. Ona je jedino od troje dece koja pažnju medija ne privlači zbog kriminalnih postupaka.

Zorana Šijan
Zorana Šijanfoto: printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.