ZA TEŠKO RANJAVANJE PEVAČA U NOVOM SADU POČINIOCIMA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA? Oglasilo se tužilaštvo (FOTO GALERIJA)
Strahinja M., Foto: Printscreen Instagram

zarili mu nož u srce

ZA TEŠKO RANJAVANJE PEVAČA U NOVOM SADU POČINIOCIMA PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA? Oglasilo se tužilaštvo (FOTO GALERIJA)

Slučaj je kvalifikovan kao teško ubistvo u pokušaju

Objavljeno: 08:24h

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu oglasilo se povodom tuče koja se dogodila ispred ugostiteljskog objekta "Prag", na Spensu, u kojem je teško povređen pevač S. M. Kako se navodi, u incidentu koji se dogodio ispred ugostiteljskog objekta na Spensu, oko 23 časa, za sada nepoznati izvršilac ili više njih je oštećenima S. M. i O. S. zadalo više ubodnih rana nepoznatim oruđem.

Više javno tužilaštvo je ovaj slučaj kvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju, za šta je zapraćena kazna zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotnim zatvorom, navodi 021.rs.

- Više javno tužilaštvo u Novom Sadu u okviru predistražnog postupka za krivično delo Teško ubistvo u pokušaju, u skladu sa zakonom, nastavlja dalji intezivan rad sa Policijskom upravom u Novom Sadu, na utvrđivanju identiteta izvršilaca tog krivičnog dela i prikupljanju dokaza, te se će javnost blagovremeno obaveštavati o daljem toku postupka - navode u Tužilaštvu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Tužilaštvo navodi da je do sada utvrđeno da je iste večeri, najpre u blizini TC "Promenada", a potom i u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, u prisustvu većeg broja lica i medicinskih radnika, došlo do remećanja javnog reda i mira, a tom prilikom je napadnut i jedan policajac.

Određeno je zadržavanje tri osobe u trajanju od 48 sati, i oni će biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvu u Novom Sadu, gde će biti saslušani zbog nasilničkog ponašanja i napada na službeno lice. MUP je prethodno saopštio da su uhapšeni Novosađani O. S. (25), N. R. (22) i D. P. (24).

Podsetimo da je ranjeni S. M. prebačen na dalje lečenje u Institut u Sremskoj Kamenici. Kako je potvrđeno ranije danas za 021.rs u Kliničkom centru Vojvodine, on je svestan i planira se njegovo prebacivanje na odeljenje grudne hirurgije u Sremskoj Kamenici.

- Pacijent je nakon hitnog prijema, kompletne dijagnostike i operativnog zbrinjavanja, drugog postoperativnog dana svestan i hemodinamski stabilan, te se u toku dana planira premeštaj na Institut za kardiovaskularne bolesti Vojvodine Odeljenje grudne hirurgije, radi daljeg lečenja - kažu u PR službi KCV-a.

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.