POTIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OGNJENA IZ TEMERINA: Džipom USMRTIO Milicu u Novom Sadu
Nastradala Milica Milićević, Foto: Instagram/akademijaumetnostinovisad

saobraćajna nesreća

POTIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OGNJENA IZ TEMERINA: Džipom USMRTIO Milicu u Novom Sadu

Stravična saobraćajna nesreća, u kojoj su prekinuti snovi dvoje mladih umetnika, dogodila se u noći između 7. i 8. avgusta

Objavljeno:

Optužnica protiv Ognjena K. (29) iz Temerina, koji se tereti za saobraćajnu nesreću na Beogradskom keju u Novom Sadu, u kojoj je život izgubila Milica Milićević (28) iz Novog Sada, a njen momak Zoran Janković (23) zadobio teške povrede, podignuta je, ali još nije potvrđena, sazanaje novosadski “Dnevnik”.

Ognjenu K. pritvor je produžen od 3. januara naredne godine.

Stravična saobraćajna nesreća, u kojoj su prekinuti snovi dvoje mladih umetnika, dogodila se u noći između 7. i 8. avgusta, kada je Ognjen K. reny roverom naleteo na mladića i devojku koji su se nalazili na skuteru kojim je upravljao Zoran .

Prema našim saznanjima, njih dvoje su se kretali svojom trakom u pravcu Žeželjevog mosta, kada ih je pokupio yip, baš u blizini zgrade u kojoj je stanovala Milica.

Prema rečima očevidaca, vozač se nije zaustavio nakon udesa nego je pobegao s mesta nesreće i tom prilikom udario u još jedno parkirano vozilo. Međutim, ubrzo je pronađen na osnovu registarske tablice koja mu je otpala i određeno mu je zadržavanje. On se sumnjiči za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanje pomoći povređenima.

Očevici, koji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju, ispričali su da je devojka bila bez svesti, dok je mladić, iako u stanju šoka, bio u svesnom stanju.

Ekipa Hitne pomoći je poziv primila u 1.23 časa, a prema rečima portparola dr Zorana Krulja, na licu mesta su zatekli žensku osobu koja je, posle zbrinjavanja, u teškom i besvesnom stanju prevezena na odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV, dok je muškarac, takođe teško povređen, u svesnom stanju, prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Nažalost, uprkos naporima lekara Urgentnog centra KCV, devojka je preminula, a mladić je, zbog prirode povreda, premešten na Institut za plućne bolesti u Sremsku Kamenicu. On je, prema nezvaničnim informacijama, zadobio povrede grudnog koša, odnosno prelom tri rebra, povrede leve potkolenice, ruke i glave.

Kako su nakon tragedije ispričali prijatelji mladog para, Milica i Zoran su se zavoleli jer su ih spajala slična interesovanja. Oboje su umetničke duše, dobri mladi ljudi, đaci i studenti sa perspektivnim umetničkim karijerama. Milica je završila Akademiju umetnosti u Novom Sadu, smer filmske produkcije, a Zoran studira tamburicu na Akademije umetnosti i kulture u Osijeku. On je jedan od najtrofejnijih i najmlađih profesionalnih tamburaša, za koga svi koji ga poznaju kažu samo reči hvale, baš kao i za stradalu Milicu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.