POZNAT MOTIV UBISTVA RADISLAVA IZ KRUŠEVCA: Sve počelo u kafani!
Ilustracija, Foto: RINA

užas

POZNAT MOTIV UBISTVA RADISLAVA IZ KRUŠEVCA: Sve počelo u kafani!

Prema informacijama koje posedujemo, policija vrši pretragu terena kako bi pronašla počinioca ovog zločina, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju ubijenog muškarca

Objavljeno: 13:20h

Kruševačka policija i dalje traga za S. A. (45) koji je noćas u selu Kaonik kod Kruševca u lokalnoj kafani ubio svog poznanika Radislava A. (55).

Prema informacijama koje posedujemo, policija vrši pretragu terena kako bi pronašla počinioca ovog zločina, a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju ubijenog muškarca. Nezvanično saznajemo da su na mestu zločina pronađene dve čaure.

Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo noćas u lokalnom kafiću, a prethodila mu je kraća svađa između osumnjičenog S. A. i ubijenog Radoslava.

Radisav S
foto: Printscreen/Facebook

- Oni su sedeli zajedno za stolom i nešto razgovarali. U jednom trenutku počeli su da se raspravljaju i svađaju oko nekih poljoprivrednih mašina. Ubrzo potom začula su se dva hica i Radoslav je ubijen - priča izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni S.A. je poznat istražnim organima od ranije, mahom zbog krivičnih dela koja su se odnosila na trgovinu poljoprivrednih mašina.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.