LIDIJA ĐOKIĆ BI DANAS SLAVILA 26. ROĐENDAN! Umesto toga, oteta je, brutalno ubijena pa SPALJENA sa RODITELJIMA!
Porodica Đokić, Foto: Društvene mreže

TUGA

LIDIJA ĐOKIĆ BI DANAS SLAVILA 26. ROĐENDAN! Umesto toga, oteta je, brutalno ubijena pa SPALJENA sa RODITELJIMA!

- Našoj Likici bi bio rođendan, provela sam poslednje trenutke s njom u mojoj sobi, pričale smo o svemu i svačemu, smejale se, ona je bila naš cvet, priča njena strina

Objavljeno: 08:28h

Lidija Đokić, koja je 26. septembra zajedno sa svojim roditeljima prvo oteta, potom svirepo ubijena, pa spaljena u selu Moravac nadomak Aleksinca, da je živa danas bi napunila 26 godina!

Ovo otkriva njena neutešna strina Verica Đokić.

- S baka Stojankom ću otići do groblja da zapalimo sveću. Našoj Likici bi bio rođendan, provela sam poslednje trenutke s njom u mojoj sobi, pričale smo o svemu i svačemu, smejale se, ona je bila naš cvet. Mnogo nam je teško, kako baki tako i meni - rekla je Verica.

Podsetimo, za trostruko ubistvo prvoosumnjičeni je vatrogasac u penziji Goran Džonić, inače, brat od tetke Goranu Đokiću, kog je svirepo ubio zajedno sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom. Zločin je do detalja isplaniran i uhapšen jue nakon tri nedelje od zločina. Kao svoje saučesnike Džonić je naveo svoje sinove, Milana i Stefana, ali i Kostadina i Aleksandra Miloševića, poznatije kao braća Jojke.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.