Novi epilog tragedije u Kragujevcu! DAVIO SUPRUGU, pa PRESUDIO SEBI?!
Foto: Novosti

i dalje nedoumica...

Novi epilog tragedije u Kragujevcu! DAVIO SUPRUGU, pa PRESUDIO SEBI?!

Nakon obdukcije tela Dragana Ljušića (56), koji je pronađen mrtav u svojoj kući u naselju Ilićevo kod Kragujevca, utvrđeno je jedino to da je on umro zbog ubodne rane nožem u predelu srca! Da li ga je sam zario ili je to uradila njegova supruga, još se ne zna!
Objavljeno:

Draganova žena Vesna (52) smeštena je na Psihijatrijsku kliniku Kliničkog centra. Kako je izjavila Vesna Đorđević, portparol tužilaštva, „patolozi ne mogu da se decidno izjasne da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo”.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Postoji mogućnost da se radi o samoubistvu. On je stradao zbog uboda nožem u srce. Zbog toga je nastupila smrt. Na osnovu pregleda leša, obe mogućnosti postoje, ali je veća mogućnost da se radi o samoubistvu. Moguće je da će da se rade i analize DNK, kako bi se utvrdila prava istina - izjavila je ona.

Tragedija u naselju Ilićevo, u Mečkovačkoj ulici, dogodila se u utorak u poslepodnevnim satima.

- Seli da ručaju, na stolu je bila riba, ajvar, paprika... Vesna je još sedela za stolom, a on je, kako je ispričala lekarima, ustao i počeo da sređuje cveće u njihovom dnevnom boravku, koji je prelepo uređen. U jednom momentu ju je uhvatio za vrat i počela je borba. Ona je uspela da istrči iz kuće i da zaključa vrata. Pala je u dvorištu, a komšije su zvale Hitnu pomoć i policiju. Tog dana su trebali da idu kod lekara, jer je on počeo da se leči od depresije. Nije mu bilo dobro, nije mogao da spava - kaže rođak koji je juče bio u njihovom domu.

PORODIČNA TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Dragan ubijen nožem u srce!

Porodica Ljušić je izbegla sa Kosova, iz Istoka, 1999. godine, sa troje dece - dva sina i ćerkom. Dragan je važio za izuzetno poštenog i vrednog čoveka. Nikada nje bio nasilan prema porodici. Sa njima u kući živi mlađi sin.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.