NASRNUO NOŽEM NA BIVŠU DEVOJKU, MOGAO JE DA JE UBIJE: Nasilnik iz Velikog Gradišta osuđen na SAMO 3 GODINE ROBIJE
Ilustracija, Foto: MUP

užas

NASRNUO NOŽEM NA BIVŠU DEVOJKU, MOGAO JE DA JE UBIJE: Nasilnik iz Velikog Gradišta osuđen na SAMO 3 GODINE ROBIJE

Da bi se odbranila, žena je rukama uhvatala oštricu noža, zbog čega je zadobila posekotine po desnoj ruci

Objavljeno:

Viši sud u Požarevcu osudio je na tri godine zatvora Pericu Stojićevića (63) iz Velikog Gradišta zbog pokušaja ubistva Ivane Milivojević (39). Osim zatvorske kazne, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenom na period od tri godine, koji počinje da teče od dana njegovog izlaska na slobodu.

Ova presuda doneta je na osnovu sporazuma o priznavanju krivice, koji je optuženi sklopio sa višim javnim tužiocem. Optuženi je 30. novembra nakon došene presude koja je pravosnažna pušten iz pritvora u kome se nalazio od 4. avgusta i njemu će provedeno vreme u pritvoru biti uračunato kao deo izdržane kazne od tri godina zatvora.

Optuženi je tog dana, dok je vozio svoj auto kroz Veliko Gradište, slučajno naišao na bivšu partnerku, sa kojom je bio u vezi četri godine sve do 18. Jula, koja je hodala ulicom.

Tada je izašao iz auta i na nju nasrnuo nožem ubovši je u ruku I vrat. Nakon toga. ona je počela da beži ulicom i da vrišti, ali ju je on sustigao I pribio uz jedno ogradu.. Da bi se odbranila, žena je rukama uhvatala oštricu noža, zbog čega je zadobila posekotine po desnoj ruci.

Igrom slučaja, sve se odigravalo kod ograde kuće policajca Mirka Vilimonovića. On je na napadača vikao prvo kroz prozor, ali to nije pomoglo, pa je istrčao I, zajedno sa jednim prolaznikom uspeo da savlada pomahnitalog napadača, uspevši da mu otmu nož.

Ubrzo je stigla policija i uhapsila napadača, a žena je prevežena u Opštu bolnicu, ali je, zbog ozbiljnosti povreda, prebačena na Urgentni centar u Beogradu, gde se i oporavila.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.