BAKA PRASE NA SUDU U BEOGRADU: Evo šta je razlog!
Baka Prase sa devojkom, Foto: Instagram

SKANDALOZNO

BAKA PRASE NA SUDU U BEOGRADU: Evo šta je razlog!

Nije samo "porše" bio sporan, već i "lambordžini", zbog kog je pokrenut proces protiv njega, zbog čega se danas našao na sudu

Objavljeno:

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod nadimkom Baka Prase, ovih dana u središtu je skandala zbog p*rno snimka koji kruži mrežama, a na kom su glavni akteri, kako pojedini Tviteraši tvrde, on i njegova devojka Ana Bla. On se juče oglasio povodom ovog snimka i demantovao da je reč o njegovom kućnom videu, a jutros je uslikan ispred Palate pravde, gde se protiv njega vodi sudski proces zbog nelegalno uvezenih automobila.

Podsećanja radi, jutjuber je početkom godine priveden sa svojim drugarom i kolegom Dnailom Badnjarom, koji je mlađoj populaciji poznat kao Čoda. Njih je na Novom Beogradu zaustavio policijski presretaš u poršeu sa stranim tablicama, a nakon izvršene provere, jutjuberi su privedeni, dok je automobil odvezao Parking servis. Baka, poznat po brojnim skandalima, posle je postavio snimak privođenja uz komentar:"Naje*ao sam po ko zna koji put. Vidimo se u čitulji."

Nije samo "porše" bio sporan, već i "lambordžini", zbog kog je pokrenut proces protiv njega, zbog čega se danas našao na sudu.

(Espreso/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.