TURČINU PRODAO LAŽNE KOVID PASOŠE, A ONDA DOBIO PRETNJE SMRĆU!
Kovid pasoš, Foto: Profimedia

strašno

TURČINU PRODAO LAŽNE KOVID PASOŠE, A ONDA DOBIO PRETNJE SMRĆU!

Ubrzo nakon toga, u policijsku stanicu je došao i Turčin, pa su policajci morali da ih odvojeno ispitaju o svemu, piše austrijski portal Kronehit

Objavljeno: 09:12h

Državljanin Srbije (26) osumnjičen je da je Turčinu (44) prodao lažne kovid pasoše u Austriji, ali pošto mu nije dostavio neophodne kodove, Turčin je pretio da će ga nasmrt istući bejzbol palicom.

Klupko je počelo da se odmotava kada je 26-godišnji Srbin ušao u policijsku stanicu u Beču. Zadihan i vidno uznemiren ispričao je da ga jedan Turčin juri sa palicom da ga ubije, ispričao je zvaničnicima.

Ispostavilo se da je taj mladić u ponedeljak prodao šest lažnih kovid pasoša Turčinu po ceni od 1.000 evra, ali mu nije dostavio neophodne QR kodove.

Ubrzo nakon toga, u policijsku stanicu je došao i Turčin, pa su policajci morali da ih odvojeno ispitaju o svemu, piše austrijski portal Kronehit.

Iako je Turčin tvrdio je da priča o prebijanju palicom lažna, policajci su uspeli da pronađu ranac u kom se nalazila u obližnjoj kanti za smeće, a pored toga, kod Turčina je prođan i lažan kovid pasoš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.