ŽENA BILA 24 SATA ZAROBLJENA U SLUPANOM AUTU KOD NIŠKOG SELA: Spasila je slučajna prolaznica!
Ilustracija, Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/192_RS

Jezivo

ŽENA BILA 24 SATA ZAROBLJENA U SLUPANOM AUTU KOD NIŠKOG SELA: Spasila je slučajna prolaznica!

Vozilo je sletelo u blizini seoskog groblja na putu ka banji Topilo

Objavljeno:

Šezdesetpetogodišnja Nišlijka izbegla je teže posledice samo pukom srećom je preživela nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila ovog vikenda u niškom selu Paljina.

Ona je svojim vozilom „fiat punto“ sletela s puta u ataru ovog sela i ostala zarobljena u autu u kome je provela skoro 24 sata jer joj se isprazni mobilni telefon i nije mogla da pozove pomoć. Spašena je zahvaljujući prolaznici koja je alarmirala hitne službe pa je žena izvučena iz auta i medicinski zbrinuta.

Kako saznajemo, vozilo je sletelo u blizini seoskog groblja na putu ka banji Topilo.

- Jedna meštanka je prvi put primetila automobil pokraj puta u subotu oko 14.30 sati kao i ženu na mestu vozača ali joj u tom trenutku ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, kada je u nedelju oko podneva ugledala automobil na istom mestu, pozvala je policiju a alarmirana je i Hitna pomoć. Žena je nakon pružene medicinske pomoći, u dobrom opštem stanju odvezena kući u Niš – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, ona nije bila u mogućnosti da pozove pomoć jer joj se ispraznila baterija na mobilnom telefonu. Imala je sreće da je u vozilu imala nešto hrane što joj je olakšalo čekanje na spasioce.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.