DAČIĆ OBJAVIO KADA I GDE ĆE NAJVEROVATNIJE BITI SAHRANJEN MRKONJIĆ: Sutra u 11 će biti otvorena Knjiga žalosti
Milutin Mrkonjić, Foto: Printscreen/Youtube

sahrana milutina mrkonjića

DAČIĆ OBJAVIO KADA I GDE ĆE NAJVEROVATNIJE BITI SAHRANJEN MRKONJIĆ: Sutra u 11 će biti otvorena Knjiga žalosti

Želim da pozovem sve Socijaliste da mu odamo veliko priznanje i poštovanje. Sutra u 11 sati će biti otvorena Knjiga žalosti u centrali SPS

Objavljeno:

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić rekao je da će se komemoracija i sahrana Milutina Mrkonjića, koji je juče preminuo, najverovatnije održati u sredu, 1. decembra.

- Želim da pozovem sve Socijaliste da mu odamo veliko priznanje i poštovanje. Sutra u 11 sati će biti otvorena Knjiga žalosti u centrali SPS. Ja ću danas poslati pismo Gradu Beogradu sa predlogom da se on sahrani u Aleji zaslužnih građana, zaista mislim da je on to zaslužio. Organizovaćemo državnu komemoraciju u zgradi Skupštine Srbije, istoga dana, najverovatnije u sredu, biće i sahrana - istakao je Dačić gostujući u Jutarnjem programu na TV Prva.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić, političar i dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute izgubio je juče u 79. godini najtežu borbu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Mrkonjiću se 18. novembra stanje naglo pogoršalo, a lekari su tada saopštili da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

On je prethodno, početkom novembra, završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona. Partnerka Ana Bekuta bila je uz njega do poslednjeg trenutka i svakodnevno ga je obilazila na klinici. Njih dvoje su bili u ljubavi 10 godina.

Bonus video:

42:35

USIJANJE 27.11.2021.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.