UBILI SINA OD ARKANOVOG PRIJATELJA DOK SE MOLIO: Osumnjičeni kavčani čekali da prođe ponoć zbog OVOGA!
Slobodan Kašćelan, Foto: Youtube/Printscreen

užas

UBILI SINA OD ARKANOVOG PRIJATELJA DOK SE MOLIO: Osumnjičeni kavčani čekali da prođe ponoć zbog OVOGA!

Kako prenose mediji, likvidirali su Stanišića u naselju Mirac u Kotoru, i to dok je izgovarao molitvu

Objavljeno:

Slobodan Kašćelan, Vladimir Vučković i Zoran Kažić ostaće u pritvoru zbog sumnje da su ubili Nikolu Stanišića u noći između 2. i 3. avgusta 2020. godine.

Njime je juče Apelacioni sud potvrdio rešenje podgoričkog Višeg suda u Podgorici, a na teret im se stavlja stvaranje i kriminalne organizacije.

Kako prenose mediji, likvidirali su Stanišića u naselju Mirac u Kotoru, i to dok je izgovarao molitvu.

Optužnicom Specijalnog državnog tužilaštva Kašćelan se sumnjiči da je organizovao grupu čiji su članovi postali Radoje Zvicer (49), Dragan Knežević (40), Miloš Radonjić, Srđan Jurišević (48), Radoje Živković (35), Vladimir Vučković, Zdravko Perunović (45), Milan Vujotić (39), Aleksandar Dragićević (35), Zoran Kažić, Milan Knežević (43), Darko Prelević (30) i Krsto Maroš. U rešenju suda se navodi da je „kavčanima“ instrukcije za ubistvo Stanišića dao Radoje Zvicer, koji je mesecima u bekstvu, piše Alo.

Istraga je pokazala da su Živković, Dragićević, Kažić i Knežević organizovali osmatranje Stanišićeve kuće, kao i da su ga pratili do 1. avgusta prošle godine.

- Kada su odlučili da ga ubiju, iz zasede su ga u mestu Vrmac presreli Vučković, Jurišević i Radonjić i najpre su ga udarili šipkom, a potom vezali konopcem i nastavili da ga udaraju u glavu i telo. Kasnije su ga smestili u automobil i krenuli ka Njegušima. Dok su bili u vozilu, sve vreme su ga mučili, šutirali u glavu i sedeli na njemu. Cilj im je bio da im Stanišić kaže sve što zna o suprotstavljenom, škaljarskom klanu, kao i da im omogući pristup kriptovanom mobilnom telefonu koji je imao kod sebe - objašnjava sagovornik, prenosi "Alo".

Stanišić je sin Radoslava Stanišića, zvanog Raka Dilinger, koji je takođe ubijen 1997. godine ispred hotela „Mogren“ u Budvi. Radoslav Stanišić, poznatiji kao Raka Dilinger, važio je za bliskog prijatelja Željka Ražnatovića Arkana. Učestvovao je u organizovanju Arkanovog spektakularnog bekstva iz švedskog zatvora, a bio je i njegov izaslanik i predstavljao ga kao kuma na svadbi Đovanija di Stefana i Minje Stanić u Italiji.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.