EKSKLUZIVNO: Kako je Sale Mutavi 3 i po godine izbegavao zatvor: Bio trener u Partizanu, imao krv u mokraći, probleme sa srcem, kičmom, vratom...
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

Jer je bio u mogućnosti

EKSKLUZIVNO: Kako je Sale Mutavi 3 i po godine izbegavao zatvor: Bio trener u Partizanu, imao krv u mokraći, probleme sa srcem, kičmom, vratom...

Uvidom u službene spise Prvog osnovnog suda u Beogradu može se jasno videti kako su rađena odlaganja, uredno, na svaka tri meseca, a iako bi neki zahtev bio odbijen, drugostepeni organ bi obavezno žalbu usvajao, pa je Stanković neometano mogao da "vedri i oblači Beogradom"
Objavljeno: 13:14h
foto: Adriamedia

Sem pomenutog posla, kao razloge je navodio i da mu je "nevenčana supruga trudna", da ima probleme sa "mokraćnim kanalima i povećanim brojem eritrocita u mokraći", kao i da " doživljava krizu svesti tokom intenzivnog fizičkog napora" zbog čega mu je zakazana hospitalizacija.

Javnost je zgrožena novim potezom Partizana za Saleta Mutavog! (FOTO)

Naravno, u bolnicu, ali što je bilo za njega mnogo važnije, u zatvor - nikada nije otišao. Dijagnoze su potpisivali specijalisti sa Kliničkog centra Srbije i VMA, a u službenim spisima na ročištima se vodilo da ima "akutnu bolest".

DETALJI ZLOČINA: Sale Mutavi praćen u stopu celo veče, ubice bile brutalne i nemilosrdne! (FOTO)

Poslednji zdravstveni preoblem koji je naveo kao razlog za odlaganje robijanja je "povreda vrata, bez preloma, istegnuće kičme, kao i bol i slabost leve ruke".

Poslednji zahtev je podnet 7. septembra, ove godine, odobren je 21. septembra, a na izdržavanje kazne je trebalo da se javi 21. decembra. Međutim - nije ga dočekao.

foto: Espreso

Brutalne ubice mu nisu ostavile nikakvu šansu da preživi i sasuli u njega pedesetak metaka ubivši ga na mestu, iako je nosio pancir.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.