OVO JE LAZAR KOJI JE IZBODEN U LESKOVCU: Napali ga dok se vraćao sa posla (FOTO)
Lazar Peričić, Foto: Facebook

STRAŠNO

OVO JE LAZAR KOJI JE IZBODEN U LESKOVCU: Napali ga dok se vraćao sa posla (FOTO)

Napad se dogodio u nedelju, nešto posle 22 časa, u Svetoilijskoj ulici, u centru Leskovca

Objavljeno:

Dvojicu šesnaestogodišnjaka iz Leskovca policija sumnjiči da su fizički napala medicinskog tehničara Lazara Perišića (23) iz ovog grada, a jedan od njih se tereti da ga je ubo nožem u stomak i naneo mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni je, brzom akcijom leskovačke policije, uhapšen, a protiv njegovog vršnjaka policija će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio krivično delo učestvovanje u tuči. Povređeni je zbrinut u leskovačkoj Opštoj bolnici i nije životno ugrožen.

Napad se dogodio u nedelju, nešto posle 22 časa, u Svetoilijskoj ulici, u centru Leskovca. Prema navodima iz saopštenja policije, Lazar je zadobio teške telesne povrede nakon što su se napadači na ulici verbalno sukobili sa njim. Jedan ga je pesnicom udario u glavu, a drugi potom ubo nožem.

- Povređeni je van životne opasnosti. Operisan je i u stabilnom je stanju. Zadobio je ubodnu ranu iznad preponske kosti, u predelu bešike, ali srećom ona nije zahvaćena. Naši lekari su brzo reagovali. Odmah po prijemu je poslat u operacionu salu. Ne očekujemo komplikacije posle uspešne intervencije naših hirurga – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

U ovdašnjem Domu zdravlja, gde je povređeni zaposlen, kažu da je Hitna pomoć intervenisala brzo i da je mladića transportovala u Urgentni centar.

- Radio je drugu smenu u našoj Kovid ambulanti i posle posla krenuo je ka svojoj kući. Hitna pomoć je brzo bila na licu mesta. On je tamponiran i odmah prevezen u bolnicu – rekao je dr Časlav Nedeljković, zamenik direktora ove zdravstvene ustanove.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.