TUGA! Preminuo Zoran Jovanović
Preminuo Zoran Jovanović, Foto: Printscreen/RTV Melos

pretužno

TUGA! Preminuo Zoran Jovanović

Naš kolega Zoran Jovanović godinama je bio neumorni medijski pregalac. „Melos“, koji je bio njegov zaštitni znak počeo je kao diskografska kuća 1984. godine, kada je osnovana i televizija, a ideja je bila da ona bude logistika diskografiji

Objavljeno:

Naš kolega godinama je bio neumoran medijski pregalac, ali je, nažalost, posle višenedeljnog lečenja, najpre u Kraljevu, a potom u Beogradu, izgubio bitku sa koronavirusom

U Beogradu je danas, preminuo Zoran Jovanović, osnivač i direktor Radio televizije Melos iz Kraljeva, Naš kolega Zoran Jovanović godinama je bio neumorni medijski pregalac. „Melos“, koji je bio njegov zaštitni znak počeo je kao diskografska kuća 1984. godine, kada je osnovana i televizija, a ideja je bila da ona bude logistika diskografiji. Međutim, stvari su se promenile posle 2000. godine u korist televizije, pa je diskografija postala logistika televiziji.

TV „Melos” osnovana je 1992. godine u Kraljevu, a svoj rad širila je na studija u Beogradu, Novom Sadu, na Zlatiboru, u Ivanjici. Programski koncept medijske kuće na čijem čelu je godinama bio Zoran Jovanović danas je informativno-zabavnog karaktera.

Inače, „Melos” je počeo kao diskografska kuća 1984. godine, kada je osnovana i televizija, a ideja je bila da ona bude logistika diskografiji. Međutim, stvari su se promenile posle 2000. godine u korist televizije, pa je diskografija postala logistika televiziji.

Zoran Jovanović bio je diplomirani ekonomista, u svetu medija posvećeni profesionalac, a zahvaljujući medijskoj kući na čijem je čelu bio, svakodnevno su informisani građani većeg dela Srbije kroz tri informativna dnevnika.

Zoran Jovanović ostavio je iza sebe suprugu i dva sina.

Datum i mesto sahrane našeg kolege biće naknadno određeni.

Neka je našem kolegi večna slava.

(Espreso/ Krug.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.