SPREČILI GA U POSLEDNJI ČAS: Bata Dikić pokušao u zatvoru da izvrši samoubistvo?!
Foto: Dado Đilas

Crnogorski mediji

SPREČILI GA U POSLEDNJI ČAS: Bata Dikić pokušao u zatvoru da izvrši samoubistvo?!

Dikić je, prema saznanjima iz Zavoda za izvršavanje krivičnih sankcija, polomio staklo na prozoru ćelije u kojoj se nalazi, nakon čega je pokušao da preseče vene. U nameri da se ubije sprečili su ga komandiri ZIKS-a
Objavljeno: 10:39h

Bivši komandant Žandarmerije Bratislav Dikić, uhapšen zbog sumnje da je pokušao da izvede teroristički napad u Crnoj Gori, pokušao je da izvrši samoubistvo, objavili su crnogorski mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dikić je, prema saznanjima „Dana“ iz Zavoda za izvršavanje krivičnih sankcija, polomio staklo na prozoru ćelije u kojoj se nalazi, nakon čega je pokušao da preseče vene. U nameri da se ubije sprečili su ga komandiri ZIKS-a. Incident se dogodio nešto pre 17 časova. Naime, osumnjičeni za terorizam juče je nekoliko časova proveo u Specijalnom državnom tužilaštvu, gde su veštačeni mobilni telefoni, njegov i njegovih navodnih saučesnika, prenosi portal „In4s“.

Prema nezvaničnim saznanjima, bivši komandant je nekoliko puta tužiocu rekao da ne može više da izdrži podmetanja i situaciju koja se stvorila posle hapšenja zbog nečega što, kako tvrdi, nije počinio.

foto: Dado Đilas/Fonet

Kako je bio u veoma lošem stanju, Dikić je po povratku iz tužilaštva odveden kod lekara. Nakon pregleda vraćen je u ćeliju. Svega nekoliko minuta kasnije komandiri su čuli lomljenje stakala i utrčali su u njegovu sobu. Dikića su zatekli krvavih ruku, nakon čega su alarmirali upravu zatvora u Spužu. Hitno je prevezen u Urgentni centar na ukazivanje lekarske pomoći. Dikića su u Klinički centar Crne Gore dovezli službenici ZIKS-a i specijalci. Brojna uniformisana lica obezbeđivala su bolnicu sve dok je osumnjičeni za navodni terorizam bio na ukazivanju lekarske pomoći. Iz Kliničkog centra je „Danu“ nezvanično saopšteno da Dikić ima površinske povrede po rukama i telu, a sinoć je nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru vraćen u ZIKS pošto nije u životnoj opasnosti.

(Espreso.co.rs / Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.