SIN UGLEDNOG LEKARA PRONAĐEN MRTAV NA ULICI: Brankova smrt i dalje je MISTERIJA!
Policija, Foto: Espreso

ČEKA SE OBDUKCIJA

SIN UGLEDNOG LEKARA PRONAĐEN MRTAV NA ULICI: Brankova smrt i dalje je MISTERIJA!

Kako je ranije objavljeno, Branko je kobne večeri bio na jednoj žurci sa koje je izašao sam, i to nakon manjeg sukoba sa ljudima koji su takođe bili tu

Objavljeno:

Branko T. (34) iz Vlasotinca nađen je mrtav na ulici u petak posle ponoći. Nekoliko dana kasnije, uzrok smrti ovog mladića i dalje je misterija.

Kako je ranije objavljeno, Branko je kobne večeri bio na jednoj žurci sa koje je izašao sam, i to nakon manjeg sukoba sa ljudima koji su takođe bili tu.

Njegovi drugovi su policiji ispričali da je Branko nakon svađe istrčao na ulicu, i da je nekoliko minuta kasnije pao, nakon čega ih je pozvao, a oni su potom pozvali policiju.

Kada je patrola stigla na lice mesta, mladić je već bio mrtav, a kako se nezvanično saznaje, na telu nije bilo vidljivih povreda.

- Na licu nije bilo povreda, pa se, prema prvom utisku, nije sumnjalo na nasilnu smrt. Međutim da li je preminuo prirodnom smrću ili je nešto to izazvalo znaće se nakon obdukcije - navodi izvor za Blic

O celom slučaju oglasilo se i Više javno tužilaštvo u Leskovcu, iz koga su naveli da će nakon izvršene obdukcije i dostavljanja obdukcionog nalaza od strane Zavoda za sudsku medicinu, imati više informacija o uzroku smrti, a od čega će zavisiti dalje postupanje tužilaštva u ovom predmetu.

U Vlasotincu se ne priča mnogo o ovom nemilom događaju. Zna se da je Branko bio sin uglednog lekara iz ovog mesta i da je studirao srpski jezik i književnost.

Mediji su preneli da je njegov otac teško bolestan i da se nalazi na lečenju u bolnici, odakle je navodno, na sopstvenu odgovornost, izašao kako bi pristustvovao sahrani sina.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.