SNAJPER SE TERETI ZA OTMICU: Saslušan još jedan svedok, predstoje veštačenja!
Sloba Snajper, Foto: Facebook

sloba snajper

SNAJPER SE TERETI ZA OTMICU: Saslušan još jedan svedok, predstoje veštačenja!

U ovoj fazi postupka detalji se ne saopštavaju, a jučerašnjem davanju iskaza svedoka, prisustvovao je i osumnjičeni Milutinović

Objavljeno:

U nastavku proširene istrage koja se u novosadskom Višem javnom tužilaštvu vodi protiv Novosađanina Slobodana Milutinovića Snajpera (37), zbog sumnje da je oteo Novosađanku U.J. sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi i u jednom stanu je maltretirao i tukao, saslušana je još jedan svedok.

Time je, kako saznajemo, završeno saslušanje predloženih svedoka, i sada predstoje veštačenja.

U dosadašnjoj istrazi, u tužilaštvu su kao svedoci saslušane majka i rođena sestra U.J. i one su ispričale sve što znaju o noći, kada je dvadesetrogodišnjakinja oteta. Ispričale su svoja neposredna saznanja o onome što se dešavalo na samoj lokaciji, kao i zbog čega su išle tamo. Pored njih, o onome što se dešavalo 19. septembra uveče, svedočila su i četvorica policajaca.

Krajem oktobra, Novosađanka U.J. je dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala je šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga prijavila za otmicu. Kao posebno osetljivi svedok, izjavu je dala iz skrin-sobe.

Ona je saslušana vezano za delo koje se desilo pre septembra, jer je navodno i ranije bio nasilan prema njoj, zbog čega je istraga proširena.

U ovoj fazi postupka detalji se ne saopštavaju, a jučerašnjem davanju iskaza svedoka, prisustvovao je i osumnjičeni Milutinović. On je pre dvadesetak dana izneo svoju odbranu u vezi sa događajem od 19. septembra za koji se sumnjiči, i do detalja ispričao o njihovom odnosu.

Milutinovića je policija uhapsila nakon što ga devojka prijavila policiji da ju je oteo. Njemu su stavljene lisice na ruke, a ona je lekarsku pomoć potražila u Urgentnom centru, gde su joj utvrđene lake povrede, posle čega je otpuštena kući.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.