BILA JE ČISTE DUŠE, ČISTO ZLATO! Bolne reči prijatelja ubijene Maje, dotakao se i ubice iz Tutina, POTRESNO
Maja i Murat, Foto: Printscreen/Facebook

reči hvale

BILA JE ČISTE DUŠE, ČISTO ZLATO! Bolne reči prijatelja ubijene Maje, dotakao se i ubice iz Tutina, POTRESNO

Ubijena žena biće sahranjena sutra u 12.30 sati, u Kraljevu, na Novom groblju

Objavljeno:

Maja je bila čiste duše i čista obraza. Odgajala je sina i sve njemu podredila. Bila je čisto zlato. Ovim dirljivim rečima Maju O. (35) iz Kraljeva, ubijenu 11. novembra, opisuje njen prijatelj iz detinjstva koji je i dalje u šoku zbog tragedije koja se dogodila.

Maju je, kako se sumnja, ubio Murat P. (55) prošle nedelje, a potom je njeno telo bacio u Ibar. Murat je u subotu presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući blizu Tutina.

- Ne mogu da prežalim i još ne mogu da svarim činjenicu da je nema i da je ubijena. Bila je moja drugarica i osoba koja je zaslužila samo najbolje. Prava, iskrena osoba, bez trunke mržnje i zavisti. Odrasli smo zajedno u Obiliću, na Kosmetu, išli u školu. Posle bombardovanja je svako otišao na svoju stranu, ali smo ostali u kontaktu, i uvek smo imali samo pozitivnu priču - kaže Majin drug za Telegraf.rs.

"Nije bila u vezi sa ubicom"

Naš sagovornik demantuje navode pojedinih medija da je Muratova žrtva bila sa njim u vezi.

- Nikada se ne bi petljala sa starijim muškarcima, a to znam jer smo bili stalno u kontaktu. Te priče o vezi sa tim čovekom su gluposti. Možda je proganjao, ali u vezi nisu bili - ističe on.

Majin drug dodaje da je ona, uprkos svim nedaćama, uvek bila nasmejana, da se borila za svog sina do samog kraja, te da je bila divna majka.

- Bila je čisto zlato. Vredna, dobra, lepa, uvek nasmejana, koliko god nedaća imala. Mnogo mi je bila draga i mnogo sam je voleo, baš zato što je bila čista srca čitavog života - zaključuje Majin prijatelj.

Ubijena žena biće sahranjena sutra u 12.30 sati, u Kraljevu, na Novom groblju.

Murat ostavio oproštajno pismo, ni reči o Maji.

Murat P. (55) iz Tutina, osumnjičen da je ubio Maju O., pa presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba blizu Tutina, ostavio je oproštajno pismo.

Prema rečima izvora Večernjih novosti, u poslednjoj poruci nije govorio o prirodi svoje veze s Majom, niti o ubistvu, već se samo oprostio s rodbinom.

Njegovo telo je, podsetimo, pronašao brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je živeo.

Kako se pretpostavlja, Murat je, pošto je Majino telo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio "golf 4", u kom se, najverovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gde je sebi oduzeo život.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.