POLICIJA TRAGA ZA OSUMNJIČENIM ZA MAJINO UBISTVO! Likvidirao je u automobilu, pa je bacio u Ibar?
Maja Odalović, Foto: Printscreen/facebook

jezivo

POLICIJA TRAGA ZA OSUMNJIČENIM ZA MAJINO UBISTVO! Likvidirao je u automobilu, pa je bacio u Ibar?

Komšije su ispričale i da je Maja 1999. godine izbegla sa Kosova i da se sa porodicom doselila u okolinu Kraljeva

Objavljeno:

Policija i dalje traga za M. P. (55) zbog sumnje da je likvidirao Maju Odalović (35), čije su telo u reci zatekli ribari, dok su na obali bili sveži tragovi krvi i guma

Policijske patrole iz Tutina, Novog Pazara i okolnih gradova, i dalje tragaju za M. P. (55) iz Tutina, koji je osumnjičen da je ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, čije je telo u četvrtak popodne nađeno u kanjonu Ibra blizu Tutina, kilometar uzvodno od mesta Ribariće.

O M. P. se u Tutinu moglo saznati tek da nije imao neki stalni posao, iza sebe ima brak koji je davno razveden, živeo je boemski, često posećivao kafane, povremeno je putovao u Nemačku, gde je radio.

Nađen "golf 4"

Kako je potvrdio Edis Arifović, zamenik višeg javnog tužioca u Novom Pazaru, nađen je i automobil "golf 4" čiji je vlasnik M. P., i koji je forenzički pregledan u potrazi za odgovarajućim dokazima.

- Osumnjičeni je mogao da pobegne na Kosovo, prelaz Brnjak je na samo petnaestak kilometara, a do granice sa Crnom Gorom je nešto manje. Ovo je prostrano, nenastanjeno, pošumljeno područje, jako težak teren, što je osumnjičeni lako mogao da iskoristi i pobegne ili se sakrije. Pitanje je i koliko je vremena prošlo od ubistva do pronalaženja tela, odnosno, koliko je vremena za bekstvo imao - kaže naš izvor upućen u detalje istrage.

Telo nesrećne Kraljevčanke primetio je u jednom od virova Ibra u četvrtak oko 14 sati najverovatnije neko od ribolovaca koji je bio na reci u ovom pustom delu kanjona, do koga se sa magistralnog puta Novi Pazar-Mehov Krš odnosno Tutin, spušta nekoliko stotina metara dug zemljani izrovani put.

- U početku se posumnjalo na samoubistvo, međutim, policajac je ubrzo pedestak metara od mesta na kome je bilo telo našao na obali sveže tragove krvi, a zatim i sveže tragove šara automoblskih guma. Telo je odmah prebačeno na obdukciju tokom koje je utvrđeno da je žena ubijena hicem iz malokalibarskog oružja pravo u slepoočnicu - priča Kurirov izvor iz istrage.

Komšije ubijene žene

On je nju proganjao

Komšije su rekle da je ona bila u ljubavnoj vezi sa osumnjičenim M. P. iz Tutina.

- Pretpostavlja se da ju je M. P. na prevaru namamio da dođe po auto i tada počinio zločin. On je nju u stopu pratio, proganjao, bio je jako ljubomoran. Maja je živela u velikom strahu od njega i čak se plašila da zaspi sama - rekle su komšije za beogradski portal i dodale da se i oni plaše M. P., jer znaju na šta je sve spreman.

Nije dugo bila u vodi

Još sa sigurnošću nije utvrđeno gde je Maja ubijena, ali postoje indicije koje ukazuju na to da je likvidirana u automobilu u Kraljevu, a da je potom mrtva dovezena oko 120 kilometara dalje, do Ribarića, pa bačena u Ibar.

- Jedino što je izvesno jeste da telo nije dugo bilo u hladnoj vodi ove reke. Blizu mesta na kome je nađena krv, poliija je ubrzo pronašla i delove ženske odeće, jaknu bez rukava i žensku kapu - kaže naš sagovornik.

Izbegla sa Kosova

Ja se smrti ne bojim

Komšije su ispričale i da je Maja 1999. godine izbegla sa Kosova i da se sa porodicom doselila u okolinu Kraljeva.

- Ona je inače razvedena, a bivši muž joj je u zatvoru. U Vrbovu je živela kao podstanar i svi je znamo kao finu ženu. Ona je pomagala svim komšijama, obolelima od korne je donosila hranu i potrebštine, a kada bi smo joj govorili da pazi na sebe, da se ne zarazi, odgovorila bi: "Ja se smrti ne bojim" - rekle su komšije za 24/7.

Kako piše portal 24/7 Maja je poslednjih 12 godina živela u selu Vrba kod Kraljeva, a komšije su je poslednji put videle u utorak oko 18 sati na atobuskoj stanici u selu.

- Njoj su javili da joj je gotova registracija za auto i da dođe do autobuske stanice. Tada joj se izgubio svaki trag, sve do četvrtka kada je nađena mrtva - kaže izvor portala 24/7.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.