KAMIONDŽIJA POKUŠAO DA PROŠVERCUJE 230.000 EVRA! Pogledajte gde je stavio toliki novac (FOTO)
Novac, Foto: Uprava Carina Srbije

neverovatno

KAMIONDŽIJA POKUŠAO DA PROŠVERCUJE 230.000 EVRA! Pogledajte gde je stavio toliki novac (FOTO)

Reč je o sumi od čak 230.000 evra spakovanoj u pet paketa zavijenih u papir

Objavljeno:

Carinici su juče na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, otkrili i sprečili pokušaj krijumčarenja 230.000 evra u duplom dnu jednog kofera.

Slučaj je otkriven na izlazu prelaza Gradina, kada je za detaljnu kontrolu izdvojen kamion turskog prevoznika koji se iz Mađarske uputio ka Turskoj. Carinici su tokom pregleda kabine kamiona, na krevetu vozača primetili kofer, za koji je turski državljanin koji je upravljao teretnjkom rekao da sadrži njegove lične stvari, saopštila je Carina Srbije.

Krijumčarenje
Krijumčarenjefoto: Uprava Carina Srbije

Međutim, čim je započeo pregled, carinici su na dodir osetili čvrstu pregradu na sredini kofera, da bi ubrzo bilo utvrđeno da je reč o kartonu kojim je ovaj vozač pokušao da prikrije gotovinu koju je pokušao da prokrijumčari.

Reč je o sumi od čak 230.000 evra spakovanoj u pet paketa zavijenih u papir, najvećim delom u apoenima od 200 evra, za koju je vozač izjavio da pripada njemu.

Vozač je predat policiji u dalju nadležnost, a o ishodu kontrole odmah je obavešteno i tužilaštvo za organizovani kriminal, dok je novac zadržan radi dalje istrage ovog krivičnog dela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.