DIJANA HRKALOVIĆ IMA KORONU! Prebačena u zatvorsku bolnicu na lečenje jer joj se stanje POGORŠALO
Dijana Hrkalović, Foto: Zorana Jevtić

užas

DIJANA HRKALOVIĆ IMA KORONU! Prebačena u zatvorsku bolnicu na lečenje jer joj se stanje POGORŠALO

Najnovije informacije!

Objavljeno:
  • 226

Darko Elez, koji je u BiH osuđen na 15 godina zatvora na osnovu priznanja krivičnih dela, mogao bi da reši najmanje četiri ubistva koja su se dogodila u Srbiji, ukoliko odluči da svedoči.

Od njegovog iskaza mogla bi da zavisi i dalja sudbina bivše državne sekretarke u MUP-a Srbije Dijane Hrkalović.

Operativne informacije ukazuju da je ona umešana u ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, zbog čega se tada navodno obratila Elezu, navode mediji. Zora Dobričanin, advokat, kaže za Novo vikend jutro da organizator kriminalne grupe ne može da bude zaštićeni svedok.

Ništa mi nije jasno, da nekoga ko je umešan možda u takvo ubistvo, izruče Bosni. Organizator kriminalne grupe, prema zakonu, ne može da bude zaštićeni svedok. Mi čitamo po medijima da je on organizator neke kriminalne grupe - rekla je Dobričanin.

Žarko Popović Pop, bivši šef odseka za krvne delikte, potvrđuje da Elez ne može da imam status zaštićenog svedoka, ali da se stvari menjaju ukoliko Elez ima jake dokaze.

Emisija
Emisijafoto: RTV Pink printscreen

On kao on sam ne može da ima status zaštićenog svedoka, ali ako je on u dogovoru sa Hrkalovićkom izvršio likvidaciju Miše Ognjanovića, onda može da bude svedok saradnik. To će da odluči Tužilaštvo. On mora sa adekvatinim dokazima da potvrdi da je za Hrkalovićku to uradio. Znači, njegove ubice koje rade za njega, mogu biti zaštićeni svedoci. Elez ima suverenu kriminalnu grupu u Bosni i Hercegovini i oni su mnoga ubistva organizovali - rekao je Popović.

Mladen Radulović, novinar, izneo je u programu TV Pink i najnovije informacije o zdravstvenom stanju Dijane Hrkalović koja je pozitivna na koronavirus. Kaže da je Hrkalovićka prebačena u zatvorsku bolnicu, kao i da je ranije imala druge zdravstvene probleme.

Imamo najnovije informacije, da je ona u teškom zdravstvenom stanju i da je zaražena koronavirusom. Ona je i ranije imala neke tegobe, ona je prebačena u zatvorsku bolnicu, jer joj se stanje naglo pogoršalo - rekao je Radulović u Novom vikend jutru.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media