KO SU BRAĆA ČABARKAPA IZ KALUĐERICE? Rijaliti učesnica jednog optužila za PREBIJANJE, drugog bivša za otmicu
Aleksandar i Željko Čabarkapa, Foto: Dragan Udovičić, Printscreen Facebook

BRAT ALEKSANDRA ČABARKAPE

KO SU BRAĆA ČABARKAPA IZ KALUĐERICE? Rijaliti učesnica jednog optužila za PREBIJANJE, drugog bivša za otmicu

Patrola Interventne jedinice 92 sinoć je zaustavila "BMV X3" koji je vozio Željko Čabarkapa

Objavljeno:

Beogradska policija je oko 1.25 časova na Zvezdari isključila iz saobraćaja tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „BMV X3“ koji je upravljao pod dejstvom kokaina.

Kako mediji prenose za volanom je bio Željko Čabarkapa, brat Aleksandra Čabarkape koji je odavno poznat javnosti.

Čabarkapa je tom prilikom zadržan u pritvoru i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Aleksandar Čabarkapa
Aleksandar Čabarkapafoto: Dragana Udovičić

Inače, braća Čabarkapa se već godinama nalaze na stranicama srpskih medija.

Aleksandar Čabarkapa je u žižu javnost došao zbog veze sa majkom i ćerkom, Ljubom Pantović i Aleksandrom Subotić, sa kojom ima ćerku Magdalenu.

Međutim to nije sve. Aleksandra Subotić je Čabarkapu optužila za prebijanje.

On ju je navodno napao i naneo povrede, dok se on branio da je rijaliti zvezda njega prva napala i ošamarila ga.

Stariji Čabarkapa je nakon svih skandala, osuđen je u maju ove godine na 13 godina i šest meseci zatvora, zbog dve iznude i dva pokušaja ubistva, koja su počinjena u periodu 2012. i 2013. godine, a njegovi saučesnici dobili ukupno sedam godina robije.

Podsetimo, Čabarkapa je uhapšen 2013. godine zbog sumnje da je pokušao da ubije Karađorđa Subotića, bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Bobana K. iz Beograda, pod čiji automobil je postavio eksplozivnu napravu. S njim su uhapšena još trojica saradnika: Nemanja Mladenović (23), Milorad Radojević (52) i Aleksandar Stanojkov (28).

Željko Čabarkapa
Željko Čabarkapafoto: Printscreen/facebook

U maju 2019. godine napadnut je brat Karađorđa Subotića Srboljub, njega je neko napao i udario šipkom u glavu dok je vozio bicikl u Kaluđerici.

On je tada naveo da sumnja da su mladići koji su ga napali imaju veze sa Aleksandrom Čabarkapom. U izjavi za Kurir Čabarkapa je tada negirao da ima bilo kakve veze s napadom.

Kao u sapunici

U čitavu priču se uključio i Karađorđe Subotić, Aleksandrin otac i bivši suprug Ljube Pantović. On je pokušao da vrati ćerku koja je otišla od majke i smestila se kod Čabarkape, koji inače imao trudnu suprugu i troje dece. Iako joj je zabola nož u leđa, Pantovićka tada nije osuđivala ćerku, već je svu krivicu svalila na bivšeg dečka Čabarkapu.

Poslednji put Subotiću su bačene dve ručne bombe u dvorište 7. septembra 2018. godine i tada je Karađorđe istakao „da sumnja da mu je Čabarkapa poslao neke svoje momke“, ali je Čabrakapa to negirao.

Što se tiče Željka Čabarkape, on takođe ima brnu prošlost i ovo mu nije prvi put da se nađe na drugoj strani zakona.

Naime, beogradska policija je pre 5 godina uhapsila, Željka Čabarkapu (30) i M. V. (24), za koje se tada sumnjalo da su izvršili krivično delo prinude! Čabarkapa je takođe tada osumnjičen da je izvršio i krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja, municije i eksplozivnih sredstava.

Oni se terete da su u garaži u beogradskom naselju Kaluđerica na ime ranijeg duga od 500 evra od oštećenog tražili da im preda svoj automobil.

Kada je oštećeni to odbio, Čabarkapa i M.V. su ga, kako se sumnja, fizički napali i čvrstim predmetom više puta udarili po glavi i telu, nanevši mu teške telesne povrede. Nakon toga uzeli su ključeve i njegov automobil. Policija je u prostorijama koje koristi osumnjičeni Čabarkapa u Kaluđerici pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Nakon ovog incidenta, Maja Čabarkapa, prijavila je bivšeg supruga Željka Čabarkapu da ju je oteo, a potom namamio i pretukao njenog sadašnjeg momka Ivana S.

Da je mlađi Čabarkapa i ranije bio nasilan, za Kurir je tvrdila njegova bivša devojka D. Đ., navodeći da je sa njim pretrpela pravu torturu.

- Željko i ja smo se upoznali u kraju u kome oboje živimo i bili smo u vezi nešto više od godinu dana. Više puta me je tukao i zlostavljao, uglavnom kada bi se napio - tvrdi D. Đ.

Ona je pokazala i fotografije modrica koje je, kako tvrdi, zadobila od Željkovih batina.

Sagovornica objašnjava da u početku nasilje nije prijavljivala policiji.

- Jako sam ga se plašila i plašila sam se šta bi mogao da mi uradi. Živela sam u tolikom strahu da čak nikome nisam smela da ispričam kroz šta prolazim - ističe D. Đ. i dodaje da je posle jedne svađe sa Željkom pobegla kod sestre u Beč.

Ona navodi da povodom prijava koje je podnela nema nikakvu informaciju.

- Redovno zovem policiju i raspitujem se, ali dosad nisam dobila konkretan odgovor. Uplašena sam i volela bih da moj bivši dečko bude kažnjen po zakonu kako i zaslužuje, kao i svi drugi ljudi koji prekrše zakon - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.