PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE SVEDOKU SARADNIKU U POSTUPKU PROTIV ŠARIĆA: Advokati se nisu pojavili!
Darko Šarić, Foto: Dado Đilas

VIŠI SUD U BEOGRADU

PONOVO ODLOŽENO SUĐENJE SVEDOKU SARADNIKU U POSTUPKU PROTIV ŠARIĆA: Advokati se nisu pojavili!

Joksović se u sudu pojavio u pratnji policije, koja ga cuva zbog statusa koji ima u postupku protiv Šarića

Objavljeno:

Suđenje svedoku saradniku u postupku protiv Darka Šarića, Nebojši Joksoviću, za zloupotrebu položaja odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer se njegovi branioci nisu pojavili u sudnici.

Joksović je sudiju obavestio da mu je jedan advokat u izolaciji zbog korone, a da drugi ima druge obaveze.

- Ukoliko u roku od 15 dana ne dostave opravdanja, prenesite im, biće novčano kažnjeni. Ovo je treći put da se suđenje odlaže - rekla je sudija Ivana Ramić i sledeće suđenje zakazala za 29. decembar.

Osim Joksovića, optužnicom je obuhvaćen i Miloš Nikolić, koji je došao sa svojim braniocem Ivicom Vukovićem. Njih dvojica, navodno se sumnjiče da su tokom 2013. i 2014. zloupotrebili položaj tako što je Nikolić bez saglasnosti stečajnog upravnika pomogao Joksoviću da postane vlasnik celokupne imovine štamparije BMG. Joksović je, prema optužnici, vredne mašine prodao preduzeću iz Zagreba, ispod tržišne cene.

Nikoliću se inače sudilo i u postupku protiv Darka Šarica i on je tada izjavio da je Joksović pokušao da mu otme imovinu. Joksović se u sudu pojavio u pratnji policije, koja ga cuva zbog statusa koji ima u postupku protiv Šarića.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.