LEKARI OTKRILI JEZIVE DETALJE U VEZI SA PRETUČENOM BEBOM NA KARABURMI: Evo šta im je NELOGIČNO
Ilustracija, Foto: Marina Lopicic

HOROR NA KARABURMI

LEKARI OTKRILI JEZIVE DETALJE U VEZI SA PRETUČENOM BEBOM NA KARABURMI: Evo šta im je NELOGIČNO

Tokom istrage saslušana je majka dečaka Sandra M. koja je rekla da u trenutku kada je dečak dobio povrede nije bila u kući, a njen nevenčani suprug, koji je osumnjičen za zverski napad na bebu, se branio tvrdeći da “dečaka nije ni pipnuo”

Objavljeno:

Dečak S. R, rođen pre godinu dana, trenutno se nalazi u Dečijoj bolnici u Tiršovoj, a prošle nedelje lekari su obavestili policiju da mališan ima i prelome od ranije.

Prema informacijama, jednom lekaru je bila nelogična priča majke koja je rekla da je dete “pretučeno pre nekoliko sati”. Nadležni su primetili da su povrede, ipak, nešto starije.

– Lekar specijalista je tražio da se dečak ceo snimi. Tada ih je snimak zaprepastio. Na njemu su uočeni prelomi – neki su već zarasli, a neki u fazi zarastanja. O celom slučaju je obaveštena policija – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Kako se saznaje, 5. novembra određen je pritvor Rašidu B. (29) zbog sumnje da je pretukao dečaka.

On se, navodno, u Tužilaštvu pravdao da mališana nije “ni pipnuo”, dok ga je nevenčana supruga prijavila za nasilje u porodici.

– Ona je inspektorima rekla da nije bila kod kuće kada je mališan pretučen. Svakako i njen iskaz se proverava – kaže izvor.

Podsetimo,Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor do 30 dana Rašidu B. (29) zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao jednogodišnjeg pastorka S. R.

Naime, kako se saznaje, beba je sa teškim telesnim povredama primljena u Dečiju bolnicu u Tiršovoj ulici. Dečak ima prelom obe ramene kosti, prelom leve butne kosti i prelom obe potkolenice, ali njegovo stanje je stabilno.

Tokom istrage saslušana je majka dečaka Sandra M. koja je rekla da u trenutku kada je dečak dobio povrede nije bila u kući, a njen nevenčani suprug, koji je osumnjičen za zverski napad na bebu, se branio tvrdeći da “dečaka nije ni pipnuo”.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.