RASVETLJENO RAZBOJNIŠTVO I 4 KRAĐE: Prilikom hapšenja osumnjičeni napao i policajca
Ilustracija, Foto: RINA

DOLIJALI

RASVETLJENO RAZBOJNIŠTVO I 4 KRAĐE: Prilikom hapšenja osumnjičeni napao i policajca

Prilikom hapšenja, A. K. je napao policajca pa se tereti i za krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti

Objavljeno:

Policija u Malom Zvorniku, u saradnji sa subotičkom policijom, rasvetlila je razbojništvo u apoteci u Subotici i četiri teške krađe u Malom Zvorniku i uhapsila je državljane Alžira A. C. (24) i A. K. (24) osumnjičene da su izvršili ova krivična dela.

Oni se sumnjiče da su 4. novembra fizički napali radnicu apoteke u Ulici Senćanski put u Subotici i oteli joj novac, mobilni telefon i lekove.

- Takođe, A. C. se sumnjiči da je 6. novembra u Malom Zvorniku provalio u prodavnicu boja i lakova i lokal brze hrane i ukrao 100 evra, 12.000 dinara i dva mobilna telefona, koje je policija pronašla i vratila vlasnicima. A. K. je, juče, kako se sumnja, provalio u mlekaru i prodavnicu i ukrao laptop, 2.000 dinara i prehrambene proizvode koji su, takođe, pronađeni i vraćeni vlasnicima - kažu u policiji.

Prilikom hapšenja, A. K. je napao policajca pa se tereti i za krivično delo napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Podsetimo, kako je "Blic" objavio, nepoznati napadači su ušli u apoteku u Subotici i prvo su tražili lekove koje apotekarka nije mogla da izda bez recepta. Otišli su, ali su se ubrzo vratili, radnicu apoteke su vezali i ostavili je u prostoriji pored prodajne. Uzeli su novac iz kase i lekove. Pronašli su ključ i odneli su i njen telefon i novac. Apotekarka je uspela da pozove policiju, ali je policiju zvala i jedna od slučajnih prolaznica.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici.

Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.