PAR ZDIPIO TORBU SA 12.000 EVRA IZ KAFANE! Da li poznajete ove ljude? (VIDEO)
Lopovi, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

sramota

PAR ZDIPIO TORBU SA 12.000 EVRA IZ KAFANE! Da li poznajete ove ljude? (VIDEO)

Dana 4. novembra, pre početka fudbalske utakmice u restoranu staro Užice na Autokomandi, za stolom desno sedela su dva muška lica, jedan od njih koji nosi crnu jaknu ostavio je torbicu na stolicu ( zaboravio).

Objavljeno:

Na Instagram profilu "Moj Beograd" danas je objavljen snimak iz jednog beogradskog restorana, a na kom se vide muškarac i žena s dvoje male dece kako sa stola za koji su seli, uzimaju torbicu koju je nekoliko trenutaka ranije zaboravio drugi gost. U torbici je, kako se navodi u opisu snimka na Instagramu, bilo 12.000 evra, a vlasnik nudi novčanu nagradu za onog ko prepozna ovaj par.

“Dana 4. novembra, pre početka fudbalske utakmice u restoranu staro Užice na Autokomandi, za stolom desno sedela su dva muška lica, jedan od njih koji nosi crnu jaknu ostavio je torbicu na stolicu ( zaboravio) piše Nova s. Nakon njihovog odlaska , za sto sedaju majka i dva maloletna dečaka, posle par sekundi im se priključio otac, koji je uz širenje trenerke ( prikrivanje kamere radi zaštite majke) uzeli torbicu u kojoj se nalazio novac -12000€ i kompletna dokumenta na ime Iso Muric. Ukoliko neko prepozna porodicu sa slike i snimka da se javi u inboks – novčana nagrada za informacije !!!”, navedeno je na Instagram profilu „Moj Beograd“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.