PAŽNJA PENZIONERI! PIO fond saopštio kada će biti isplaćene PENZIJE
Penzioneri, Foto: EPA / CESARE ABBATE

odlično

PAŽNJA PENZIONERI! PIO fond saopštio kada će biti isplaćene PENZIJE

Isplata oktobarskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ takođe počinje 10. novembra

Objavljeno:

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava svoje korisnike o datumima isplate penzija i ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja za oktobar 2021. godine

Penzionerima samostalnih delatnosti oktobarske penzije biće isplaćene 2. novembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Poljoprivrednim i vojnim penzionerima isplata oktobarskih penzija počinje 5. novembra na tekuće račune, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata penzije za oktobar za penzionere iz kategorije zaposlenih počinje 10. novembra uplatom na tekuće račune u bankama, a istog dana počinje isplata na kućne adrese i na šalterima isporučnih pošta.

Isplata oktobarskih penzija za penzionere Fonda PIO kojima je prebivalište u državama nastalim na prostoru bivše SFRJ takođe počinje 10. novembra.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.