"MOJ SIN ĆE ODGOVARATI JER JE POGREŠIO": Oglasio se otac mladića, učesnika tuče u Kraljevu! (VIDEO)
Tuča, Foto: Twitter printscreen

reakcija

"MOJ SIN ĆE ODGOVARATI JER JE POGREŠIO": Oglasio se otac mladića, učesnika tuče u Kraljevu! (VIDEO)

Otac mladića je potvrdio da razume revolt, ljutnju, i bes građana sa kojima se, kako je naveo i u svom obraćanju na društvenim mrežama, sasvim slaže

Objavljeno:

Jedan brutalan udarac rukom u glavu bio je dovoljan da se tinejdžer zatetura i padne na beton. Snimak nasilja koji je, kako se navodi na društvenim mrežama, nastao u Kraljevu, prikazuje napad na maloletnika. Pored dvojice najbližih napadnutom dečaku, u blizini su najmanje još dvojica.

Otac mladića koji je vinovnik incidenta na Gradskoj terasi je poručio: "Razumem ljutnju i bes građana, mi smo poštena porodica, ali moj sin je pogrešio i zato će odgovarati", prenosi portal Krug.

- Dragi moji FB prijatelji, drugari..poznanici i neznanci…da se ovako javno oglasim svima kao savestan roditelj - početak je poruke kojom se sinoć u jednoj od FB grupa oglasio otac maloletnika koji je povredio drugog u incidentu na Gradskoj terasi.

Otac mladića je potvrdio da razume revolt, ljutnju, i bes građana sa kojima se, kako je naveo i u svom obraćanju na društvenim mrežama, sasvim slaže:

- Situaciju nisam prepustio da se, kako kažu, zataškava…već dete u auto i pravac u policiju…Ja nisam nikakav inspektor, niti direktor… običan građanin ovoga grada… Sva su deca ravnopravna…tako i moje… Pogrešio je i zato će odgovarati kako procene nadležni organi….Da vas obavestim…posetio sam i oca povređenog dečaka kao civilizovan svet i pružio ruku podrške…Saosećanja... Pomoći, kakva god bila… Ne branim se… Niti bežim odgovornosti…

- Nismo dete vaspitavali na ovaj način…Zato ne želim bilo kakva zataškavanja….Stvari koje god težine bile ne rešavaju se nasiljem…. Vidim da su mnogi loše obavešteni… Glupo je donositi zaključke unapred…. Sankcije za svakog postoje….Opet, ponavljam… Samovoljno smo otišli u policiju i prijavili smo dešavanje.. Te su onda pozivani učesnici i saučesnici.

Ne želim da se ovakve stvari dešavaju. Zato postoji zakon koji ja neću preskočiti, kakve god sankcije i kazne da budu – neka to bude škola za svačije dete i za roditelje.

Sada je najvažnije da je povređeni dečak dobro, a sve ostalo je u rukama nadležnih - zaključio je on.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.