OBRT U ISTRAZI STRAVIČNOG UBISTVA ĐOKIĆA: Otkrivena veza Džonića i braće Jojke, sve je počelo kada je NESTAO PAS?
Ilustracija, Foto: Printscreen/youtube/ObjektivTV

au

OBRT U ISTRAZI STRAVIČNOG UBISTVA ĐOKIĆA: Otkrivena veza Džonića i braće Jojke, sve je počelo kada je NESTAO PAS?

Braća Kostadin i Aleksandar (ranije Konstantin) Milošević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić, tvrde da nemaju nikakve veze za zločinom i da imaju čvrst alib

Objavljeno:

Braća Milošević, poznatiji kao braća Jojke, tvrde da nemaju nikakve veze sa trostrukim ubistvom porodice Đokić, a tvrde da čak ni ne poznaju Džonića, iako je živeo u blizini.

Braća Kostadin i Aleksandar (ranije Konstantin) Milošević, koji su uhapšeni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu tročlane porodice Đokić, tvrde da nemaju nikakve veze za zločinom i da imaju čvrst alibi, kaže advokat osumnjičenih Mladen Magdelinić.

Kako ističe, njegovi klijenti su izjavili da uopšte ne poznaju glavnoosumnjičenog za trostruko ubistvo Gorana Džonića (54) i negirali svaku vezu sa ubistvom Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (25) Đokić, koje se dogodilo u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

- Kostadin je tužiocu rekao da je u vreme svirepog ubistva bio kod kuće, o čemu svedoče snimci kamera kojima je pokrivena. Aleksandar je u to vreme bio u kraju, u blizini kuće, s drugaricom, koja će o tome svedočiti. Ove nedelje će biti ispitani svi svedoci u vezi sa alibijima osumnjičenih – naveo je Magdelinić za Objektiv.

Advokat braće Milošević naglašava da je jedina veza Miloševića sa Džonićem – pas!

– Pre izvesnog vremena pobegao je pas Stefana Džonića, sina Gorana Džonića, u dvorište porodične kuće Miloševića, koja se nalazi blizu. Jedina komunikacija koja je bila između Stefana i mojih branjenika bila je radi vraćanja tog psa.

Nikakvo druženje, bliskost ili pozajmica, po iskazu mojih klijenata, ne postoji između njih. Rekli su tužiocu da ne poznaju Gorana Džonića niti bilo kog člana njegove uže porodice – kaže za list Magdelinić.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.