TROJICA CRNOGORSKIH POLICAJACA NA VEZI SA BELIVUKOM? Dostavljena nova tura poruka sa kriptovane APLIKACIJE!
Veljko Belivuk, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO!

TROJICA CRNOGORSKIH POLICAJACA NA VEZI SA BELIVUKOM? Dostavljena nova tura poruka sa kriptovane APLIKACIJE!

U tim transkriptima je i komunikacija činovnika pravosudnih vlasti sa osobama s one strane zakona

Objavljeno:

Međunarodne službe iz Evropske unije dostavile su crnogorskim vlastima novu turu poruka sa kriptovane aplikacije Sky ECC u kojoj je, prema nezvaničnim informacijama, navodno i komunikacija između službenika Uprave policije sa kriminalcima.

Prema istim informacijama, u tim transkriptima je i komunikacija činovnika pravosudnih vlasti sa osobama s one strane zakona.

Navodno, oni su javljali članovima klanova da li će i kada biti podignute optužnice, obećavali ubrzanje postupaka za uslovni otpust, javljali kakve su odluke donete…

-Jedan deo novih poruka, međunarodni partneri ustupili su nam 18. oktobra- saopštio je izvor iz bezbednosnog sektora Crne Gore.

To bi, tvrde izvori, moglo dovesti do novih istraga u kojima bi eventualno pod sumnjom mogli biti i doskorašnji visoki funkcioneri crnogorske policije, ali i činovnici pojedinih sudova i tužilaštava.

Iz SDT-a nezvanično je potvrđeno da su dobili transkripte i da “tu ima svega”.

Navodno, i u novoj turi poruka one su koje su članovi kavačkog kriminalnog klana razmenjivali sa policajcima čiji su nadimci na Sky ECC aplikaciji “Komita”, “Kardinal” i “Junior”…

Na nedavnoj konferenciji za medije, čelnici bezbednosnog sektora, odgovarajući na pitanja kazali su da još traje istraga o komunikaciji Kardinala i Komite sa kriminalcima, kao i o tome ko je od aktivnih policajaca početkom godine na Grahovu ručao sa vrhom kavačkog kriminalnog klana i njihovim saradnicima – Radojem Zvicerom, Veljkom Belivukom, Markom Miljkovićem…

18.oktobra, jedan deo novih poruka međunarodni partneri ustupili su Crnoj Gori, saopštio je izvor iz bezbednosnog sektora. Prema tim informacijama, zbog te komunikacije, tužilaštvo bi moglo da otvori nove istrage.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.