HAPŠENJE SRBA U SOLUNU: Ukrali bunde vredne pola MILIONA evra, dvojica u pritvoru, a dvojica pobegla
Ilustracija, Foto: News1/Zorana Jevtić

KRAĐA

HAPŠENJE SRBA U SOLUNU: Ukrali bunde vredne pola MILIONA evra, dvojica u pritvoru, a dvojica pobegla

Uhapšeni su privedeni tužiocu i protiv njih je pokrenut postupak za učešće u kriminalnoj grupi, krađu, falsifikat i još nekoliko krivičnih dela

Objavljeno:

Grčka policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije zbog sumnje da su učestvovali u krađi bundi, vrednih pola miliona evra!

Krađa se, kako prenosi portal Protothema.gr, dogodila pre nekoliko dana, a vredne bunde odnete su iz jedne fabrike krzna u gradu Kastorija. Većina ukradenih komada, ukupno 85 bundi vrednih 500.000 evra pronađeno je u stanu jednog Grka, u blizini Soluna.

- U stanu su uhapšena dvojica srpskih državljana, koju su učestvovali u pljački. Za trećim Srbinom, kao i za vlasnikom stana u Solunu se traga - navode oni. Prema njihovim saznanjima, provalnici su razvalili ogradu kompanije, ušli u dvorište, razbili prozor i tako ušli u unutrašnjost objekta. Iz njega su odneli krzno i prebacili ga u stan u Solunu. Automobil koji su koristili u pljački, kako je otkriveno, takođe su ukrali dan ranije u blizini Soluna, a sa drugog vozila skinuli tablice, kako bi im policija što teže ušla u trag.

- Međutim, samo nekoliko dana kasnije, policajci su danas upali u stan i u njemu pronašli i ključeve tri automobila, dva uređeja za ometanje signala, bežične predajnike, replike oružja i alat koji se koristi za krađu automobila. Uhapšeni su privedeni tužiocu i protiv njih je pokrenut postupak za učešće u kriminalnoj grupi, krađu, falsifikat i još nekoliko krivičnih dela. Istraga je u toku, a traga se i za preostalim članovima grupe - prenosi ovaj grčki portal.

Bonus video:

01:35

SINDI PROGOVORILA O SESTRI! Nakon priče da je završila u Lazi OTKRILA CELU ISTINU: 99 odsto NIJE TAČNO! LJUDI SU ZLI!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.