RAZJAŠNJENI DETALJI PALJENJA VOZILA U NOVOM SADU: Automobil pripada SNAJPEROVOJ ljubavnici, osumnjičeni priveden
Trenutak paljenja automobila, Foto: Printscreen/Instagram/192.RS

STRAŠNO

RAZJAŠNJENI DETALJI PALJENJA VOZILA U NOVOM SADU: Automobil pripada SNAJPEROVOJ ljubavnici, osumnjičeni priveden

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu

Objavljeno:

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su krivično delo izazivanje opšte opasnosti i uhapsili osumnjičenog, M. R. (26) iz Bača.

Sumnja se da je on, 7. oktobra, izazvao požar na dva automobila, parkirana u Stražilovskoj ulici, tako što ih je, prethodno, polio zapaljivom tečnošću.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Nakon što je potvrđeno da su zapaljeni automobili koji pripadaju ljubavnici Slobodana Milutinovića Snajpera i njenom ocu, pojavio se i snimak sa nadzornih kamera, na kom se vidi kako muškarac prilazi parkiranim automobilima, poliva ih benzinom, pali i dolazi do eksplozije. Muškarac se potom trčećim korakom udaljava sa lica mesta.

Da su u pitanju automobili U. J. i njenog oca, potvrdili su članovi porodice prebijene devojke.

Automobili BMW X5 i mercedes A klase planuli su u Stražilovskoj ulici oko ponoći. Plamen je vrlo brzo progutao skupocene automobile. Komšije koje su se zatekle na licu mesta kažu da je plamen bio veliki i da su odmah pozvani vatrogasci koji su brzo stigli.

Povređenih, na sreću, nije bilo.

Podsećamo, Snajper je 20. septembra uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju ljubavni u U. J, čiji je auto noćas izgoreo. To, navodno, nije bio prvi put da se iživljavao nad njom.

Snajper je početkom septembra zajedno sa svojom zakonitom suprugom uhapšen u velikoj akciji policije, u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47). Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje.

U žižu javnosti je došao kada je kao član Uprave FK Vojvodina uhapšen u martu ove godine u akcije policije Republike Srpske.

Bonus video:

01:32:38

SCENIRANJE 24.10.2021 - ERA OJDANIC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.