DŽONIĆ NA SAHRANI GORANA ĐOKIĆA ČUPAO KOSU S GLAVE I PRAVIO HAOS, PSOVAO: Da se ne poveruje
Sahrana/ilustracija, Foto: KURIR/ZORAN ŠAPONJIĆ

neverovatno

DŽONIĆ NA SAHRANI GORANA ĐOKIĆA ČUPAO KOSU S GLAVE I PRAVIO HAOS, PSOVAO: Da se ne poveruje

- Dolazio je nekoliko puta, kao slučajno prolazeći tim delom sela i zapitkivao je: Je l’ imao nešt "Da li ste nešto našli?" - kaže jedan od meštana

Objavljeno:

Goran Džonić (59), penzionisani vatrogasac iz Aleksinca, koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pre gotovo mesec dana brutalno ubio svog brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju, prisustvovao je njihovoj sahrani.

- Na sahrani je bio sa ostalim rođacima i prijateljima jer nije mogao da izbegne dolazak da ne bi ispao sumnjiv. Kao i ostali ožalošćeni i on je pokazivao tugu, navodnu tugu, plakao je, čupao kosu i psovao, pitajući se glasno "Ko je mogao to da uradi? - prepričava sagovornik.

Kako se saznaje i za vreme potrage za Đokićima Džonić se pojavljivao na mestu ispred Doma kulture u selu odakle je kretala potraga policije, vatrogasaca i pripadnika snaga bezbednosti i raspitivao se dokle su stigli sa potragom i da li su nešto pronašli.

- Dolazio je nekoliko puta, kao slučajno prolazeći tim delom sela i zapitkivao je: Je l’ imao nešt "Da li ste nešto našli?" - kaže jedan od meštana.

Ovu sahranu, kako se tada pisao nadgledali su inspektori u civilu koji su pomno pratili svaki pokret i ponašanje prisutnih jer su od prvog dana verovali da ubica, ili njegov pomagač mora biti neko iz Moravca ili okoline jer je odlično poznavao teren na kom je ubio Đokiće, a potom 10 kilometara dalje spalio njihova kola, a da to niko danima ne primeti.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.