NEBOJŠA GRNČARSKI STIGAO NA SASLUŠANJE! Optužen od strane SUPRUGE za NAVODNO NASILJE, prvo se pravio blesav (FOTO)
Nebojša Grnačrski, Foto: Ana Paunković

SUD

NEBOJŠA GRNČARSKI STIGAO NA SASLUŠANJE! Optužen od strane SUPRUGE za NAVODNO NASILJE, prvo se pravio blesav (FOTO)

Ovaj par je u braku od 6. septembra 1996. godine, a kako se navodi u krivičnoj prijavi, nasilje je počelo pre godinu dana, i to prvo verbalno, putem uvredljivih poruka

Objavljeno: 09:22h

Nebojša Grnčarski stigao na saslušanje povodon optuzbi da je tukao svoju suprugu.

Nebojša Grnčarski
foto: Ana Paunković

Podsećamo, protiv vlasnika poznate modne agencije, supruga Dragana je podnela krivičnu prijavu zbog navodnog nasilja u porodici.

Ovaj par je u braku od 6. septembra 1996. godine, a kako se navodi u krivičnoj prijavi, nasilje je počelo pre godinu dana, i to prvo verbalno, putem uvredljivih poruka.

Nebojša Grnčarski
foto: Ana Paunković

Kako je Dragana prijavila fizičko nasilje se desilo 4. januara 2021. godine, kada je Nebojša Grnačrski navodno na svoju suprugu nasrnuo.

Ovaj par je u braku od 6. septembra 1996. godine, a kako se navodi u krivičnoj prijavi, nasilje je počelo pre godinu dana, i to prvo verbalno, putem uvredljivih poruka. Fizičko nasilje, kako je prijavila Dragana, desilo se 4. januara 2021. godine, kada je Nebojša Grnčarski navodno i nasrnuo na svoju suprugu.

Kako stoji u krivičnoj prijavi, nasilje se dogodilo između 18 i 19 časova, dok je Dragana sedela u zajedničkom stanu čitajući knjigu.

Na pitanje "Blica" da li je upoznat da je njegova supruga protiv njega podnela krivičnu prijavu zbog porodičnog nasilja, prvo je rekao da ne zna o čemu se radi.

"To nije istina i ne znam odakle vam takva informacija", izjavio je Grnčarski.

Nakon što su mu novinari navedenog medija predočili kako su imali uvid u krivičnu prijavu, on je rekao da mediji nisu mesto za rešavanje takvih problema.

"To sud treba da rešava, a ne vi. Ali da znate da ti navodi nisu istiniti jer je moja supruga samoinicijativno napustila stan dok sam ja bio na putu sa decom. Ponavljam, ona je samovoljno napustila troje maloletne dece", rekao je Grnčarski za "Blic".

Nebojša Grnčarski
foto: Ana Paunković
1 / 6 Foto: Ana Paunković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.