"URINIRAO JE, PRAVIO JE HAOS"! Upravnica za Espreso otkrila šta se dešavalo u stanu 8 u Sarajevskoj ulici (FOTO)
Požar u stanu u Sarajevskoj, Foto: Foto: Aleksandra Čolić

SMRT MAJKE GA JE DOTUKLA

"URINIRAO JE, PRAVIO JE HAOS"! Upravnica za Espreso otkrila šta se dešavalo u stanu 8 u Sarajevskoj ulici (FOTO)

Zahtev komunalnog inspektora je bio da se katanac stavi na vrata, što je vlasnica stana i uradila", rekla je komšinica M. J. za Espreso

Objavljeno: 14:56h

Centar Beograda, Sarajevska ulica, zgrada na broju 50, stan 8 spaljen je do temelja, a komšije su u strahu.

Stanari su četiri godine gledali, prijavljivali slučaj i strepeli da se katastrofa ne proširi na ceo objekat!

Požar u Sarajevskoj
foto: Foto: Aleksandra Čolić

Takav prizor zatekla je ekipa Espresa u strogom centru grada, gde je treći put izbio požar u stanu zgrade, a kako saznajemo od prve komšinice, ovaj poslednji put bio je fatalan. Stan je ceo izgoreo, prozore kao i ceo nameštaj progutala je vatra, a slučaj su prijavljivali već nekoliko puta.

Požar u Sarajevskoj, Požar
foto: Foto: Aleksandra Čolić

"Kada mu je majka umrla, poslednje četiri godine stanar je pravio haos, nama su instalacije po stanovima oštećene, institucije su znale za problem, ali niko nije regaovao. Zahtev komunalnog inspektora je bio da se katanac stavi na vrata, što je vlasnica stana i uradila", rekla je komšinica M. J. za Espreso.

Požar u Sarajevskoj
foto: Foto: Aleksandra Čolić

Upravnica zgrade Lana Milić rekla je da će stan ostati vlasnici i da je čovek bio tu dok je bio živ.

Lana Milić
Lana Milićfoto: Foto: Aleksandra Čolić

"Ugrozio je pola zgrade, komšija kome se zamerio nije mogao da ide na sud jer je socijalni slučaj. Nakon smrti majke on je izlupao parket i tako je vršio fiziološke potebe po celom stanu. Jednom nedeljno je crevom ispirao sve i uništavao zgradu. Ja sam se borila, zvala komunalnu policiju, opštinu, ali se niko nije odazvao. Ako bi mu se komšije zamerile za ponašanje, on bi namerno urinirao, izazvao je tri požara, leti nije moglo da se živi od smrada. On ima brata, ali se vodi da živi u Sloveniji, ja sam ga jurila dve godine da se angažuje, posle požara je došao, ali je bila minimalna pomoć", rekla je Milićevićeva i naglasila da je htela da podigne svest o tome kako institucije zanemaruju važne slučajeve.

Trenutna situacija je da su u tom stanu popucale sve cevi, dok kako Espreso saznaje, stanar koji je živeo u teškim uslovima u njemu, nije više među nama.

Požar u Sarajevskoj, Požar
foto: Foto: Aleksandra Čolić

Stradao je u požaru, ali u drugom objektu u Sarajevskoj 79, gde je juče eksplodirala plinska boca i on je nažalost poginuo.

"Institucije prebacuju odgovornost sa jedne na drugu, začarani krug. Sedim, čekam da počne opet da loži na podu stana i da ponovo ugrozi sve nas i naše imovine”, rekla je Milena Jakšić koja živi odmah pored uništenog stana.

1 / 7 Foto: Foto: Aleksandra Čolić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.