DVOJICA IZ BELIVUKOVE GRUPE DANAS NA SASLUŠANJU! Na teret im se stavljaju ubistva Mitića i Radojevića
Veljko Belivuk, Foto: Zorana Jevtić

nastavlja se istraga

DVOJICA IZ BELIVUKOVE GRUPE DANAS NA SASLUŠANJU! Na teret im se stavljaju ubistva Mitića i Radojevića

Prošlog petka Specijalni sud je potvrdio optužnicu protiv 30 pripadnika ove grupe, koja se tereti za pet teških ubistava, otmice, oružje, drogu, silovanje

Objavljeno:

Dvojica pripadnika organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, poznata kao "Principi" popodne će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal, rečeno je u tom tužilaštvu, prenose agencije.

Nakon saslušanja osumnjičenih S.R. (33) i D.M. (32) tužilaštvo će saopštiti da li će tražiti od suda da im odredi pritvor.

Njih dvojica se terete za krivična dela teško ubistvo Nikole Mitića i Zdravka Radojevića u avgustu i novembru prošle godine, saopštilo je sinoć Ministarstvo unutrašnjih poslova.

S.R. se tereti da je, zajedno sa Belivukom,m Miljkovuićem i još devetoricom pripadnika grupe - B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H, 10. avgusta prošle godine oteo Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih dela i istaknuti članovi organizovane kriminalne grupe koja je delovala pod velom navijačke grupe "Principi, a koju su predvodili Belivuk i Miljković.

Prošlog petka Specijalni sud je potvrdio optužnicu protiv 30 pripadnika ove grupe, koja se tereti za pet teških ubistava, otmice, oružje, drogu, silovanje.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.