ODLOŽENO SUĐENJE KATARINI REBRAČI: Tereti se za zloupotrebe sredstava
Foto: Zorana Jevtić

odloženo

ODLOŽENO SUĐENJE KATARINI REBRAČI: Tereti se za zloupotrebe sredstava

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je bivša manekenka Katarina Rebrača osuđena na dve godine i 10 meseci zatvora

Objavljeno:

Suđenje nekadašnjoj manekenki Katarini Rebrači, koja se tereti za zloupotrebu svedstava iz Fonda za prevenciju raka dojke, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu, jer se na pretresu nisu pojavili optuženi, kao i neki od pozvanih svedoka.

Podsetimo, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je bivša manekenka Katarina Rebrača osuđena na dve godine i 10 meseci zatvora, dok su njene saradnice na po godinu dana zatvora zbog zloupotreba svedstava iz Fonda za prevenciju raka dojke, piše Nova S.

Manekenka se tereti da je od 2. juna 2006. do 9. marta 2010. godine, u Beogradu, kao direktor Dobrotvornog fonda “Katarina Rebrača”, u koji su donatori uplaćivali sredstva neophodna za prevenciju raka dojke, pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist više od 22.5 miliona dinara.

Prema optužnici, u tome su joj pomogle Mirjana Hristić iz Agencije „Mima art“ i Slađana Mironija iz Agencije „Top image“.

(Epreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.