STRAVIČNO UBISTVO KOD KRALJEVA: Unuk sekirom odsekao babi glavu zbog radijatora, MAJKA GA OPRAVDAVA?!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

STRAŠNO

STRAVIČNO UBISTVO KOD KRALJEVA: Unuk sekirom odsekao babi glavu zbog radijatora, MAJKA GA OPRAVDAVA?!

Meštani sela o Verici imaju samo reči hvale. Kažu da je sama kao udovica na put izvela dvoje dece i pokušavala da pomogne unuku

Objavljeno:

Veljko N. (18) uhapšen je u utorak oko 16 sati zbog sumnje da je u porodičnoj kući nakon kraće rasprave sekirom ubio svoju babu Vericu N. (67) u selu Godačica kod Kraljeva.

Kako se sumnja, Veljko je u kući u zaseoku Crna Reka, nakon kraće rasprave, ušao kod babe u sobu, a zatim ju je sekirom više puta udario i bukvalno je nesretnu ženu obezglavio. Zločinu je prisustvovala i Veljkova sestra Zorana, s kojom se on prethodno posvađao. Kako saznajemo, povod za raspravu sa babom bio je banalan, između ostalog, Verica unuku nije dala da uključi radijator!

- Rekao je da mu je bilo hladno dok je sedeo za računarom, pa je tražio radijator da se ogreje. Baba mu je rekla da se cela kuća greje i da treba da otvori vrata od sobe da uđe toplota. On je tad planuo. Onda se umešala i njegova starija sestra. Pokušala je da ga smiri, ali se on i sa njom posvađao. Nakon toga je pojurio ka Verici koja je pokušala da pobegne, ali ju je unuk sustigao - kaže izvor Alo!.

Dve godine nije izašao iz kuće

Meštani sela o Verici imaju samo reči hvale. Kažu da je sama kao udovica na put izvela dvoje dece i pokušavala da pomogne unuku.

- Veljko je bio čudak. Za njega se pričalo svašta. Kada ga sretneš nije ni žuborio ni mrmorio. Poslednje dve godine nije izlazio iz kuće. Izdržavala ga je baba i roditelji koji rade u Sloveniji - rekle su komšije.

Veričino zapomagane čuli su rođaci koji žive u komšiluku. Oni su odmah dotrčali, ali je već bilo kasno.

- Čuo sam prvo Veljka kako histeriše, a zatim i Vericu kako viče „ubi me, ubi me“. Odmah sam sa sinom potrčao ka njihovoj kući. Na dvorišnoj kapiji susreli smo se s Veljkom koji nam je rekao: „Pozovite policiju, ubio sam babu“, a zatim se mirno zaputio put Kraljeva. Utrčali smo u kuću i u Veričinoj sobi videli šta je Veljko uradio, a zatim i Zoranu koja je bila u šoku. Pozvana je policija koja je usput pokupila Veljka - rekao nam je komšija porodice.

Veljkova majka Danijela rekla je da joj je sin bio isprovociran i da nije ni svestan šta je uradio.

- Moja ćerka je bila jedini očevidac ove tragedije. Svađa sa babom počela je oko toga što nije dala da se loži kotao, glupost! - rekla je Danijela, i dodala:

- Ona je bila namćor, počela je da ga isteruje iz sobe, držala je panj u ruci, a njemu je kliknulo nešto u glavi.

Ona naglašava da Veljko nikada nije bio problematičan i da je bio dete za uzor.

- Nije ni svestan da je ubio babu. Ona se drala na njega, otrčao je i vratio se sa sekirom, niko od nas nije znao da će to uraditi. Žao mi je i muževljeve majke, ali najviše mi je žao njega jer ima 18 godina - rekla je Danijela.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.