UŽAS U UŽICU: Muškarac hteo da se baci sa zgrade, odmah regovala policija i vatrogasci
Foto: Kurir S.S

ŠTA JE OVO

UŽAS U UŽICU: Muškarac hteo da se baci sa zgrade, odmah regovala policija i vatrogasci

Malo po malo, govori on, vatrogasci su se peli uz zgradu i obraćajući se čoveku koji je hteo da se ubije kupovali vrem

Objavljeno:

Munjevitom akcijom užičkih vatrogasaca i policajaca danas oko podne spasen je život muškarca starog oko 70 godina koji je hteo da se baci sa terase.

Drama se odigrala u višespratnici na adresi Nikole Pašića 40, kada se stanar sa drugog sprata pojavio na terasi, okrenutoj prema Carinskom potoku i zaklonjenoj od pogleda sa ulice, i povikao da će da se ubije.

Potom je, prema svedočenju njegovog komšije, preskočio ogradu terase i sa spoljne strane se rukama uhvatio za ogradu viseći nad ponorom dubokim petnaestak metara.

- Na licu mesta su se odmah stvorili vatrogasci i policajci koji su komšiju iz podnožja zgrade odvraćali od samoubistva, ali nije vredelo. Policajci su ušli u zgradu, a vatrogasci uz pomoć meredvina i užadi krenuli prema terasi za čiju ogradu se on držao, - priča za „Blic“ stanar ove zgrade.

Malo po malo, govori on, vatrogasci su se peli uz zgradu i obraćajući se čoveku koji je hteo da se ubije kupovali vreme. Za kratko vreme su stigli do ispod njega, i dalje ne uspevajući da ga ubede da odustane od suicida.

- A onda su iz njegovog stana na terasu uleteli policajci i ščepali ga za ruke ne dozvolivši im da se pusti i poleti u ponor. U isto vreme vatrogasac koji se nalazio ispod uhvatio ga je za noge posle čega su ga policajci izvukli na terasu, - kaže ovaj Užičanin.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media