UBIJENOM SALETU MUTAVOM PORODICA TADAŠNJE VERENICE DALA ČITULJU: "Prošlo je pet godina tuge i nezaborava"
Čitulja, Foto: Printscreen

TUGA

UBIJENOM SALETU MUTAVOM PORODICA TADAŠNJE VERENICE DALA ČITULJU: "Prošlo je pet godina tuge i nezaborava"

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (30), zvani Sale Mutavi, ubijen je u pucnjavi koja se 2016. godine oko 21 čas dogodila na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića u Beogradu

Objavljeno:

Aleksandar Stanković (29), poznat kao Sale Mutavi, nekadašnji vođa Partizanovih navijača ubijen je na današnji dan pre pet godina, a čitulju mu je dala porodica Šćepanović.

- Prošlo je pet godina tuge i nezaborava. Zauvek ćeš živeti u našim srcima - piše u čitulji koju je potpisala porodica Šćepanović.

Umrlica
foto: Printscreen

Inače, ovo je, kako se pretpostavlja, porodica Ane Šćepanović, devojke koja je bila 11 godina u vezi sa Stankovićem i koja je trebalo da se uda za njega, prenosi Blic.rs.

Ubijen je samo dve nedelje pred venčanje.

- Trebalo je da se venčaju za desetak dana. Bio je dobar dečko, radio je kao obezbeđenje u teretani - rekao je tada brat Stankovićeve verenice koji je kobnog dana stigao na mesto ubistva.

Ubrzo posle njega stigao je i Jovan Šćepanović, Anin otac, koji je tada kratko rekao da žali za nesuđenim zetom.

Ana Šćepanović je bila vlasnica jedne firme za obezbeđenje.

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (30), zvani Sale Mutavi, ubijen je u pucnjavi koja se 2016. godine oko 21 čas dogodila na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića u Beogradu.

Tom prilikom Stanković se nalazio u društvu Veljka Belivuka Velje i Darka Ristića Mede, koji su otpuženi da su 28. aprila ispred stadiona FK Partizan pretukli Božu Kumburovića i Nebojšu Petkovića.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.