NOVI STRAVIČNI DETALJI: Majka Gorana Đokića otkrila UŽAS
Đokići, Foto: Printscreen

trag

NOVI STRAVIČNI DETALJI: Majka Gorana Đokića otkrila UŽAS

Stojanka kaže da je Goran deo para uvek nosio sa sobom, jer ga je bolela noga i nije mogao često da ide u banku.

Objavljeno: 21:10h

Moji sin, snaja i unuka nisu bili krivi ni za šta, nikome nisu bili dužni, nikoga nisu ubili, niko zbog njih nije završio na sudu. Goran je bio dobra duša, a da li je davao pare, ne znam, niti koliko, niti ko mu je dužan. Ubijeni su i spaljeni samo zbog para, a ko je to uradio, ne znam, jer oni se nisu nikoga plašili, normalno i slobodno su živeli.

Ovo u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir, prvi put od velike porodične tragedije, kaže Stojanka Đokić, majka Gorana Đokića (57), vlasnika menjačnice koji je u noći između 26. i 27. septembra likvidiran i spaljen u ataru sela Moravac kod Aleksinca i to zajedno sa svojom suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25).

- Mislila sam, uzeli su pare, a njih su vezali u nekoj kolibi, pa će da ih puste. Nisam ni mogla da sanjam da je ovo moglo da im se dogodi. Čekala sam ih na kapiji da dođu, ali nisu došli - priča starica:

- Znala sam da Goran ima te pare u kolima. Već su ga tri puta napadali. Jednom u stanu, drugi put kad je ulazio u stan. I treći put ga je napao neko u stanu i sa šipkom ga u glavu udarao. To je bilo usred dana. Taj napadač je i bombu nosio, i tada je naišao neki komšija i odbranio ga.

Stojanka kaže da je Goran deo para uvek nosio sa sobom, jer ga je bolela noga i nije mogao često da ide u banku.

- I tu kuću je prodao, pa je i te pare imao u kolima. Znam da ništa drugo nije razlog za ovu tragediju, samo pare - kaže ona i dodaje da se njen sin nikada nije plašio.

Nesrećna baka opisala je i poslednji dan svojih najmilijih.

- Goran, Gordana i Lidija su u nedelju bili kod mene, trebalo je neku papriku da spremamo. Gorana je bolela noga, ali je pristao da sa mnom popije pola čašice rakije. Ništa nije slutilo na zlo. Posedeli smo, večerali punjene paprike, pričali smo i smejali se. Smejao se moj sin Goran, šalili smo se tog dana - priča baka Stojanka i dodaje da ih je oko ponoći ispratila.

Poslednji susret - Kad su otišli, zatvorila sam kapiju za njima. Sutradan sam pozvala Gordanu, ne javlja se. Onda i Lidiju, ni ona se ne javlja. Zvali smo i menjačnicu, tamo nema nikoga. Goran se ne javlja na mobilni. Onda su rođaci išli do stana i lokala, ali nisu ih zatekli tamo, od njih ni traga, ni glasa. Iako smo se nadali da će se odnekud pojavili, to se nije desilo, pa smo pozvali policiju - priča Stojanka i dodaje da nije verovala da ih je u nedelju uveče poslednji put videla.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.