Recepcionar ubio vlasnika vile zbog devojke, a potom pucao sebi u glavu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS/Filip Plavčić

kraj drame u niškoj banji

Recepcionar ubio vlasnika vile zbog devojke, a potom pucao sebi u glavu! (VIDEO)

Osumnjičeni je kolima Hitne pomoći prevežen u bolnicu gde se nalazi u teškom stanju s obzirom na to da ima prostrelnu ranu u glavi i u toku je reanimacija
Objavljeno: 12:25h

Policijskoj upravi u Nišu jutros je prijavljeno da je u 7:30 časova u vili "DND" u Niškoj banji, ubijen vlasnik vile D.D (1965), kada je na nega pucao recepcionar zaposlen u vili.

Motiv je, po svemu sudeći, bila ljubomora. Naime, za devojku recepcionara bio je zagrejan i vlasnik vile, što je, nezvanično, bio okidač za ovu tragediju.

Devojka o kojoj je reč do jutros je bila u vili, ali je odatle pobegla.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pripadnici policije odmah su opkolili objekat, u kome nema gostiju, već se nalaze samo osumnjičeni, a veruje se da je recepcionar i dalje u vili.

SRAMOTA, SRBIJO! Srušila se kuća Đure Jakšića! (FOTO)

Policija je blokirala ulaz u Nišku banju i preko megafona pokušava da razgovara sa osumnjičenim kako bi ga naterala da se preda, dok je saobraćaj obustavljen u glavnoj ulici.

Nakon što je ispred vile stigla i Žandarmerija pod punom ratnom opremom, ubrzo su se začule i dve eksplozije, a pretpostavlja se da su u pitanju šok bombe.

Takođe, vili je prišla i ekipa Hitne pomoći koja se spremila za brzu intervenciju.

Odmah nakon upada u vilu začuli su se glasni povici: "Hitna, hitna, brzo unutra!" Samo nekoliko minuta kasnije, izneli su jednu osobu na nosilima.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, upali su, u sobu, u vili "DND" u kojoj se nalazio D.J. i zatekli ga u besvesnom stanju, jer je pokušao da izvrši samoubistvo.

Osumnjičeni je kolima Hitne pomoći prevežen u bolnicu gde se nalazi u teškom stanju s obzirom da ima prostrelnu ranu u glavi i u toku je reanimacija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.